Servire masa

Pahare

Paharele utilizate pentru servirea vinurilor, a cocktail-urilor de specialitate sau a bauturilor mixte isi pot pune amprenta asupra imaginii barului tau.

In magazinul Yalco Horeca gasesti o gama completa de pahare " must have ", dedicate exclusiv barurilor si restaurantelor.

De la pahare cu picior utilizate pentru servirea vinurilor, a sampaniei sau a bauturilor mixte, pana la pahare fara picior elegante, utilizate pentru servirea apei, cocktail-urilor sau limonadelor, de la producatori de renume, precum Bormioli, Libbey, Pasabahce sau Arcoroc, Yalco iti ofera o gama variata de pahare ce fac parte din trendurile actuale.

Paharele din colectiile nostre reprezinta solutii inovatoare realizate din sticla de inalta calitate, durabila in timp, rezistenta la utilizari intense. Acestea sunt prezentate in detaliu in articolele din blog, astfel incat vei putea gasi atat informatii despre capacitatea fiecaruia, precum si particularitati despre tipurile de pahare corespunzatoare sortimentelor de bauturi.

Din Revista Online

Eleganta paharelor Libbey

Paharele sunt probabil produsele utilizate cel mai frecvent in restaurante, cafenele, cluburi si baruri, de aceea, pentru reducerea costurilor...

Citeste tot

Pahare de sampanie in sunete de flaut, oferite pe tava

Astazi vom vorbi despre paharele de sampanie, bautura pariziana considerata simbolul elegantei si al rafinamentului, rezervata petrecerilor...

Citeste tot

Restart HoReCa!

Suntem la inceputul lunii iunie si odata cu sosirea verii se da restartul industriei HoReCa si se redeschid terasele...

Citeste tot

Tacamuri inox

De la cutite, furculite si linguri, pana la lingurite pentru cafea sau ceai, in magazinul Yalco Horeca regasesti articole elaborate cu precizie, fabricate din materiale inoxidabile de inalta calitate, prevazute cu finisaje robuste, dedicate segmentului Horeca.

Colectiile noastre de tacamuri ofera o gama larga de produse realizate in detaliu, cu aspect elegant sau contemporan, pentru servirea profesionala a preparatelor in locatiile Horeca, precum hoteluri, restaurante, saloane catering, baruri sau bistro.

Farfurii Horeca

In magazinul Yalco Horeca regasesti o gama variata de farfurii dedicate segmentului Horeca, realizate din portelan, cu aspect modern sau clasic, de un alb impecabil sau cu diferite insertii, ideale pentru un aspect vibrant al meselor, de la producatori de renume precum Bonna, Ionia, Bauscher sau Rak. Pentru a trezi apetitul clientilor, poti opta pentru farfurii intinse, adanci sau suport ceasca, potrivite pentru prezentarea si servirea profesionala in restaurante si hoteluri.

Iti oferim o selectie ampla de farfurii dedicate segmentului Horeca, prezenta in culori vii sau pastel, colectii incantatoare disponibile in dimensiunile pe care le doresti, in functie de proiectele Horeca pe care le implementezi.

Specialistii nostri Horeca te pot ajuta pentru consiliere in vederea achizionarii optime a selectiei de produse dorite.

Nu rata articolele noastre!

Din Revista Online

Bonna - Un eveniment gastronomic

Daca anul 2019 a fost definit de culoarea corai, o nuanta portocaliu-piersica, pentru primavara si vara anului 2020 trendurile cromatice stabilite...

Citeste tot

Tendinte plating 2019

Ca si in moda, tendintele culinare vin si pleaca, iar dupa ce ating apogeul lasa locul unor noi idei. Fiecare an aduce tendinte si rezolutii...

Citeste tot