Masini si unelte pentru gradinarit

Descopera gama de produse din categoria Masini si unelte pentru gradinarit doar pe yalco.ro!

Masini de spalat cu presiune si accesorii

Masinile de spalat cu presiune sunt echipamente performante, aparate indispensabile pentru inlaturarea diverselor tipuri de murdarie, fiind utile atat pentru uzul casnic, precum si in activitatea numeroaselor domenii industriale, auto sau constructii. Utilizarea masinilor de spalat cu presiune reduce timpul, efortul si costurile pentru curatarea unor suprafete mari si greu de gestionat.

Atunci cand vorbim despre spatii industriale sau depozite, indiferent de dimensiuni, pardoseala reprezinta unul dintre cele mai importante elemente ale constructiei, de calitatea ei depinzand buna desfasurare a lucrarilor. Pentru a mentine suprafetele curate si sigure pentru traficul intens, este obligatoriu ca pardoseala sa fie curatata cu masini de spalat cu presiune. Acestea inlatura orice fel de depunere, pastrand suprafetele curate pentru timp indelungat.

Curtile, gradinile si pavajele rezidentiale necesita o curatare eficienta, totul pentru ca aspectul lor sa fie impecabil. Daca pana nu demult furtunul, galetile cu apa si periile faceau parte din arsenalul oricarui proprietar, astazi, masinile de spalat cu presiune vin ca o solutie fireasca si confortabila pentru activitatile de spalare si curatenie.

Magazinul nostru iti ofera peste 50 de modele de masini de spalat cu presiune, destinate atat uzului casnic, cat si celui profesional, de la producatori de renume precum Dewalt, Stanley FatmaxAnnovi ReverberiBlack+Decker si Stanley.

Din Revista Online

Alege spalatorul potrivit gospodariei 

O masina de spalat cu presiune poate fi utilizata ...

Citeste tot

Masini de spalat cu presiune 

Pete de muschi, terase aluncoase

... 

Citeste tot

Unica masina de spalat cu 2 motoare 

Yalco iti pune la dispozitie noul produs inovativ conceput de ...

Citeste tot

Pompe si Hidrofoare

Iti oferim o gama generoasa de produse din categoria pompelor si hidrofoarelor.

Hidrofoarele cu rezervor si pompele submersibile de adancime se utilizeaza pentru alimentarea cu apa a locuintelor, pompele de apa curata pentru irigatii, iar pompele de apa reziduala dreneaza diverse spatii precum: piscine, subsoluri inundate, iazuri.

Posibilitatea utilizarii acestora este variata, in functie de necesitatile fiecaruia. Oricare ar fi alegerea ta, te asiguram ca sunt produse de calitate, fiabile, performante si usor de utilizat. De asemenea, poti afla mai multe detalii din articolul „ Cum sa ai un gazon verde si sanatos? ”, disponibil in revista online!

Din Revista Online

Alege o pompa submersibila de la Yalco9 si bucura=te de avantaje  

Pompele submersibile sunt dispozitive mecanice ...

Citeste tot

Pompe submersibile, pompe de suprafata sau hidrofoare? 

A venit primavara, vrei sa te bucuri .... 

Citeste tot

Cum sa ai un gazon verde si sanatos? 

Gazonul constituie un element vital

...

Citeste tot

Ferastraie electrice si motoferastraie cu lant

Ferastraie electrice si motoferastraie cu lant dotate cu motoare rezistente sunt destinate pentru foarte multe tipuri de utilizari, atat in gospodarii si ferme, cat si in constructii sau in silvicultura. Magazinul nostru include in portofoliu o gama diversa de ferastraie electrice si motoferastraie cu lant de la producatori de renume, precum Dewalt, Stanley si Daewoo, destinate pentru utilizarea in activitatile de bricolaj sau pe langa casa.

Afla cu ce poti marunti eficient lemnele de foc din gospodarie din articolul disponibil pe blog.

Din Revista Online

Cu ce taiem lemnele pentru iarna?   

Toamna se numara ...

Citeste tot

Scule si unelte pentru bricolaj 

Vrei sa repari orice  .... 

Citeste tot

Top 6 fierastraie electrice 

Ti-am pregatit o lista cu 6 fierastraie ...

Citeste tot