Filtreaza produsele

Foloseste filtrele pentru a gasi produsul cautat!

Disponibilitate

Disponibilitate

Producator

Producator

Tip produs

Tip produs

Tip blender

Tip blender

Putere nominala

Putere nominala

Trepte viteza

Trepte viteza

Capacitate (L)

Capacitate (L)

Culoare

Culoare

Blendere si roboti bucatarie

De la blendere performante fixe sau portabile, pana la roboti de bucatarie, la Yalco vei gasi noua gama de aparate electrocasnice marca Black+Decker, potrivite pentru prepararea rapida a smoothie-urilor.

Blenderele puternice Black+Decker cu design robust, finisaje elegante din inox premium si functii performante ofera perfectiune la fiecare utilizare. Aceste produse vor fi remarcate in orice tip de bucatarie si se integreaza perfect in toate stilurile de mobilier. Blenderele zdrobesc gheata in cateva secunde, prepara cu usurinta sucuri naturale proaspete sau smoothie-uri cu texturi ultra-omogene si sunt prevazute cu functii Turbo, pentru maruntirea si amestecarea rapida, chiar si a alimentelor dure.

Robotii de bucatarie multifunctionali Black+Decker iti simplifica munca zilnica in bucatarie, fiind pregatiti sa toace, sa felieze, sa paseze, sa amestece si sa marunteasca. De la legume si pana la aluat, robotii de bucatarie amesteca rapid, maruntesc, razuie, toaca, framanta, paseaza sau feliaza cu precizie legume, fructe, aluat, precum si alte tipuri de ingrediente, gratie accesoriilor multifunctionale.

Blendere si roboti bucatarie

Filtre active