17-03-2020 - 17-03-2020

Dragi clienti si colaboratori,
 
Trecem impreuna printr-o perioada dificila pentru noi toti, insa este foarte important sa constientizam riscurile generate de COVID-19, sa actionam in consecinta, echilibrat si responsabil si nu in ultimul rand, sa gandim pozitiv.

Pentru a preveni raspandirea COVID-19, am aplicat un set de proceduri interne de preventie in toate punctele de lucru ale companiei YALCO (birouri, showroom, service, depozit) si in acelasi timp, am implementat un plan de actiuni care sa asigure continuitatea si buna desfasurare a activitatii.
Echipa de management, vanzari si suport vanzari lucreaza de la distanta, eliminand astfel lucrul in colectivitate.
Va asiguram ca alocam tot efortul nostru pentru a raspunde prompt si constructiv solicitarilor dumneavoastra.

Showroom-ul, service-ul si depozitul functioneaza in regim normal. In toate aceste puncte de lucru dezinfectam toate suprafetele. Am stabilit un mod de acces controlat din dorinta de protectie reciproca, atat a echipei YALCO, cat si a dumneavoastra.

Va recomandam ca inainte si dupa fiecare vizita in toate magazinele si spatiile comerciale, nu numai in cele ale companiei YALCO, sa va dezinfectati mainele cu solutiile puse la dispozitia dumneavoastra.

Comenzile lansate in magazinul online www.yalco.ro sunt procesate imediat, iar in limita capacitatii de livrare a firmelor de curierat rapid, mai aglomerate in aceasta perioada, livrarile vor fi efectuate in cel mai scurt timp.
De asemenea, va rugam sa inlocuiti pe cat posibil platile ramburs cu numerar, cu platile cu cardul. Clientii care sunt in situatia de autoizolare trebuie sa comunice cu agentii de curierat inainte de livrare, iar coletul va fi lasat la usa, pentru a evita contactul direct. 

Parcurgem o perioada dificila care ne-a scos din confortul zilnic si ritmul obisnuit al vietii fiecaruia dintre noi, dar trebuie sa rezistam, sa urmarim cu atentie sursele oficiale de informare, sa aplicam solutiile recomandate si sa respectam regulile de igiena si siguranta.
Ne dorim sa ramanem cu totii optimisti si sa nu uitam ca, desi COVID-19 se raspandeste pe tot globul si atentia noastra este indreptata acum catre tot ceea ce se intampla in jurul nostru, doar impreuna, uniti, putem depasi aceste momente grele!
 
Va multumim in numele intregii echipe YALCO pentru colaborare, intelegere si solidaritate.
 
Echipa Yalco Romania