22-11-2019 - 31-10-2020

 
Sub sloganul „ PLAY FAIR PLAY! LIKE YALCO.RO ”, fair play-ul din teren face echipa buna cu fair play-ul din afara lui.


Disciplina, performanța, pregătirea educațională și spiritul de echipă caracterizează cea mai moderna echipa sportiva pentru juniori din Capitală, Juventus Academy București.

La diferitele stagii de pregătire din cadrul Academiei Juventus, care se desfășoară pe baza metodologiei Juventus, participă antrenori de top din Italia și din România. Totul, în spiritul cultivat de-a lungul timpului de marea campioană a Italiei, un nume cu o istorie spectaculoasa in lumea fotbalului. De altfel, numele clubului fondat în anul 1897 înseamnă „tânăr, tinerețe”, ceea ce vorbește de la sine despre preocuparea constantă, de peste un secol, pentru creșterea tinerilor sportivi.
Știm cu toții că sportul are un rol extrem de important in viața copiilor, iar la fel de important este ca activitățile sportive să se desfășoare într-un ambient plăcut, igienic și sănătos.

Pe baza acestor principii, noi, Yalco Romania am decis să susținem, începând cu acest an, Juventus Academy Bucuresti, oferind parte din dotările necesare desfășurării activității sportive în condiții cât mai bune cu putință.
Parteneriatul se bazează pe dorința de a promova sportul în aer liber în rândul copiilor și tinerilor, de a promova valorile tinerilor sportivi într-un mediu de pregătire și performanță aflat la cele mai înalte standarde.

Cuvintele fără acțiuni sunt lipsite de sens, iar acțiunile concrete constituie bazele unei colaborări puternice si de lunga durata.

Ne bucurăm deci să performăm alături de partenerii noștri de la Juventus Academy București, contribuind la buna întreținere a celei mai noi și mai moderne baze sportive din Capitală, Sport4Future Arena, cu produse profesionale și eficiente atât în interior, în zona vestiarelor, a dușurilor și a saunei, cât și în exterior – sub tribună și în arenă.

Vă invităm să treceți pragul noii baze sportive Sport4Future Arena, unde se pregătesc copiii de la Juventus Academy București, și să vizitați, virtual sau fizic, magazinul Yalco. În ambele locuri veți simți principiul care ne unește ”Play fair play!”.