Generator Curent Electric Black+Decker BXGNP6510E, 6000 W

Generator Curent Electric Black+Decker BXGNP6510E, 6000 W

Generator Curent Electric Black+Decker BXGNP6510E, 6000 W

Pret de vanzare: 5.589,19 lei
cu TVA
Rata 465,77 lei / luna

Inclusiv 17,85 lei pentru ecotaxa

0 recenzii Scrie o recenzie
14.273.767.00023
Disponibil in stoc

Generator Curent Electric Black+Decker BXGNP6510E, 6000 W

Motor : 4 timpi;
Pornire : electric si manual;
Putere : 6 kW;
Putere maxima : 6,5 kW;
Frecventa : 50 Hz;
Tensiune : 230V;

Generator Curent Electric Black+Decker BXGNP6510E, 6000 W

Generatorul BLACK+DECKER BXGNP6510E este cel mai bun dispozitiv BRANDED de pe piata in segmentul sau de pret. Generatorul de curent este reprezentat de o marca puternica si are o putere maxima de 6,5 kW .
Datorita alimentarii cu combustibil, produsul este economic, incepe sa functioneze rapid si cea mai inalta calitate garanteaza ca va servi fiabil atat in ​​gospodarie, cat si in intreprindere.

⚙️ Unitate conceputa pentru a garanta:
⚡ Performanta excelenta datorita puterii mari de max 6,5kW, nemaivazut la un asemenea pret pe piata unui produs de marca
⚡ Eficienta in timp la cel mai inalt nivel deoarece poate functiona continuu mult timp datorita rezervorului de combustibil de pana la 33L
⚡ Reducerea costurilor datorita duratei lungi de viata a dispozitivului
⚡ Securitate maxima, datorita garantiei experientei marcii care sta in spatele ei!

Caracteristici

 • Motor : 4 timpi;
 • Pornire : electric si manual;
 • Putere : 6 kW;
 • Putere maxima : 6,5 kW;
 • Frecventa : 50 Hz;
 • Tensiune : 230V;
 • Curent : 28,2 A;
 • Prize : 1 x 32A + 1 x 16A;
 • Indicator : analogic;
 • Capacitate rezervor combustibil : 33 L;
 • Iesire DC : 12V / 8.3 A;
 • Timp de lucru la 50% sarcina : 11 h;
 • Model motor : LS420;
 • Putere motor : 15,0 CP;
 • Capacitate ulei : 1,1 l;
 • Alternator : 6KW160L;
 • Regulator de tensiune : AVR/Brush;
 • Dimensiuni : 750x575x620mm;
 • Greutate neta : 91 Kg.


Daca cumparati un generator inseamna ca aveti nevoie de o sursa de energie fiabila care poate fi proiectata pentru lucrari in aer liber, lucrari de constructii sau pentru alimentarea lucrurilor din casa. Generatoarele pe benzina sunt cea mai buna optiune pentru utilizare de tip rar sau temporar. Generatoarele pe benzina sunt mai ieftine. De obicei, sunt disponibile si in modele mai mici si mai portabile. Generatoarele pe benzina functioneaza, de asemenea, mai silentioase si produc vapori de dioxid de carbon mai putin nocivi decat fratii lor diesel . Ambele caracteristici pot fi factori determinanti daca cumparati un generator ca optiune de alimentare de rezerva intermitenta pentru casa dvs.: a avea un generator care face mai putin zgomot si produce mai putine fumuri poate face doar utilizarea generatorului o experienta mai placuta. Generatoarele diesel sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, dar si motorina costa mai mult decat benzina, asa ca este mai putin probabil sa observati economii daca nu folositi generatorul in mod constant sau sub sarcina grea.

✅ De ce generatorul Black + Decker? Noi sugeram: GENERATOR GENERATOR B+D AVR 6500W Putere maxima 6500 W
💪 CADRU PUTERNIC Poate ca nu pare un factor important, dar cadrul in care este amplasat generatorul de benzina poate face o mare diferenta. Un cadru bine construit nu numai ca va reduce vibratiile si zgomotul, dar va proteja si generatorul de diferitele lovituri si socuri care sunt de asteptat la locurile de munca profesionale. Pur si simplu, cu cat diametrul este mai mare, cu atat mai bine. GENERATOR DE ENERGIE GENERATOR DE ENERGIE B+D AVR 6500W Brand Black&Decker
☝GREUTATEA MARE ESTE STABILITATE Greutatea unui generator pe benzina este, de asemenea, ceva care este trecut cu vederea de multi care au apoi surpriza neplacuta de a realiza ca au achizitionat un generator foarte greu de mutat. Generatorul este stabil, cu roti mari pentru manevrare, iar barele generatorului cu cadru deschis actioneaza adesea ca manere de transport convenabile. GENERATOR DE ENERGIE GENERATOR DE ENERGIE B+D AVR 6500W Capacitate rezervor benzina 33 L
⚡REGULATOR DE TENSIUNE AVR Veti alimenta dispozitive electronice sensibile, cum ar fi laptopuri, PC-uri sau televizoare? Ele pot fi deteriorate de o sursa de alimentare instabila, motiv pentru care este atat de important sa aveti un alternator AVR. Mai simplu spus, alternatorul AVR imita tipul de electricitate produs de retea, facandu-l complet sigur de utilizat cu orice dispozitiv electronic. GENERATOR DE ENERGIE B+D AVR 6500W EAN (GTIN) 8435528157998
🟡PRODUSUL DE MARCA ESTE DE INALTA CALITATE Cand cumparati un generator pe benzina, ar trebui sa luati in considerare nu numai puterea totala a motorului, ci si calitatea constructiei. Daca il folositi in mod regulat, si mai ales daca il folositi in fiecare zi pentru munca, trebuie sa stiti ca motorul va fi la inaltimea sarcinii de a lucra zi de zi. Model motor : LS420 Putere motor : 15,0 CP Alternator : 6KW160L GENERATOR DE PUTERE B+D AVR 6500W GENERATOR DE PUTERE Tip generator monofazat 💡BLACK DECKER ESTE O MARCA PREMIUM DE CALITATE, CEL MAI BUN DIN CEL MAI BUN!

Utilizati oriunde si oricand aveti nevoie
✅ ATELIERE
✅ GARAJE
✅ CASE
✅DEPOZE
✅ CONSTRUCTII
✅CAMPARE
✅UNDE EXISTA ACCES LIMITAT LA RETEA

⭐ DECIDETI SA Cumparati ACUM!

Black and Decker
14.273.767.00023

Date tehnice

Putere nominala
6000 W
Putere motor
15 CP
Capacitate rezervor
33 L
Tip motor
4 timpi
Putere maxima
6,5 kW
Tip produs
Generatoare
Tip pornire
Manuala demaror / electrica
Tip utilizare
Profesional
Utilizat pentru
Energie Electrica
Greutate
91 kg
AVR
Da

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie