Generator-Invertor DeWalt DXGNI20E, 2000W

Generator-Invertor DeWalt DXGNI20E, 2000W
 1 2 3 4 5 6 7 8
Generator-Invertor DeWalt DXGNI20E, 2000W
Pret de vanzare: 3.560,47 lei
TVA inclus
Rata 296,71 lei / luna
Pret de lista: 4.004,35 lei

Inclusiv 17,85 lei pentru ecotaxa (nu este afectat de reduceri)

2 recenzii Scrie o recenzie
DXGNI20E
14.294.767.00000
Disponibil in stoc

Generator-Invertor DeWalt DXGNI20E, 2000W

Generator-Invertor DeWalt DXGNI20E, 2000W - Descriere

Generator-Invertor DeWalt DXGNI20E, 2000W


Descopera libertatea si fiabilitatea energetica cu Generator-Invertor DeWalt DXGNI20E, un partener versatil pentru orice aventura sau proiect. Cu o putere de 2000W, acest generator-invertor iti ofera energia necesara pentru a alimenta dispozitivele tale oriunde te-ai afla.

Indiferent daca esti in tabara, la camping sau intr-o zona fara alimentare electrica, Generatorul-Invertor DeWalt DXGNI20E iti ofera sursa de curent de care ai nevoie. Cu tehnologia de inalta calitate DeWalt, vei putea sa incarci echipamente electronice, sa alimentezi uneltele sau sa mentii luminile aprinse in orice moment.

Designul compact si portabil face din acest generator-invertor un partener ideal pentru mobilitate. Nivelul scazut de zgomot si eficienta sa energetica il fac o alegere excelenta pentru utilizare in medii sensibile la zgomot sau pentru utilizarea pe termen lung.

Alege Generatorul-Invertor DeWalt DXGNI20E pentru a avea mereu o sursa de energie la indemana. Cu performanta si calitatea caracteristice DeWalt, vei putea sa-ti pastrezi dispozitivele functionale oriunde te-ai afla. Comanda acum si experimenteaza confortul si siguranta pe care acest generator-invertor ti le poate oferi in orice situatie.

DEWALT DXGNi20E dispune de tehnologie avansata de invertor care ofera o putere curata, stabila si constanta, care este esentiala pentru dispozitivele sensibile, cum ar fi computerele, tabletele si smartphone-urile. Generatorul cu invertor DEWALT pe benzina 2000 Watt DXGNi20E este un generator puternic si fiabil pentru utilizare intr-o mare varietate de aplicatii. Cu o putere nominala de 1800 de wati si o putere de varf de 2000 de wati, acest generator ofera suficienta energie pentru a rula dispozitive si unelte pe santierele de constructii, la camping sau pentru situatii de urgenta.


Designul compact si usor al DEWALT DXGNi20E il face usor de transportat si depozitat. Generatorul de curent este echipat cu un maner practic de transport si cantareste doar 22 kg. Unitatea dispune de un motor pe benzina durabil si fiabil, care functioneaza silentios, eficient si ofera o durata lunga de functionare pentru functionare continua.

Generatorul cu invertor DEWALT Benzina 2000 Watt DXGNi20E este usor de utilizat si de intretinut. Dispozitivul are atat protectie impotriva lipsei de ulei, cat si protectie la suprasarcina pentru a asigura o durata lunga de viata si o functionare fiabila. Intretinerea este minima, iar constructia robusta a dispozitivului il face extrem de durabil si fiabil.

Pe scurt, DEWALT Inverter Generator Gasoline 2000 Watt DXGNi20E este un generator excelent pentru utilizare pe santiere, camping sau pentru situatii de urgenta. Cu performanta, fiabilitatea si usurinta in operare, acest generator este solutia ideala pentru nevoile de energie mobile.

Caracteristici:

 • Mod Eco: Turatia motorului se adapteaza automat si precis la sarcina corespunzatoare;
 • Controlul automat al turatiei motorului economiseste combustibil, prelungeste durata de viata a motorului si reduce emisiile de zgomot;
 • Protectie la ulei scazut;
 • Oprirea noastra automata cu ulei scazut previne deteriorarea motorului: Daca nivelul uleiului scade la un nivel critic, dispozitivul se opreste automat.
 • Protectie la suprasarcina cu oprire automata: Protectia practica la suprasarcina asigura ca dispozitivul se opreste automat atunci cand sarcina este prea mare.
 • Functionare silentioasa: Functionarea silentioasa convinge chiar si clientii sensibili la zgomot, amortizoarele si carcasa izolata fonic reduc semnificativ zgomotul de functionare al dispozitivului dvs.
 • Iesire DC Iesirea DC 12 V cu 8,3 A pentru a incarca o baterie si cele doua iesiri USB de 5 V va ofera flexibilitatea de care aveti nevoie.
 • Usor: Constructia usoara reduce greutatea la un minim absolut. Aceasta inseamna ca puteti lua dispozitivul cu dvs. cu usurinta si convenabil oriunde ati merge.
 • Greutate: doar 22 kg;
 • Putere maxima: 2000 Watt,1800 wati de putere continua;
 • Pornire manuala;
 • Foarte silentios, cu doar 55 dB(A)/7m;
 • Tehnologie: Pure Sine (TSW);
 • Modul ECO: pentru economisirea combustibilului;
 • Dimensiuni: 33,5 x 49,8 x 45,9 cm (l x l x h).

Generator-Invertor DeWalt DXGNI20E, 2000W - Detalii

DeWALT
14.294.767.00000

Date tehnice

Dimensiuni
33,5 x 49,8 x 45,9 cm
Putere maxima
1800 W - Continuu
2000 W
Tip produs
Generatoare
Tip pornire
Manual
Tip utilizare
Profesional
Utilizat pentru
Energie Electrica
Functie ECO
Da
Greutate
22 Kg

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Recenzii
Nota 
Loredan C
22-12-2023

Multumit pentru moment

Generatorul pare sa fie ce trebuie, acum sper sa tina la testul timpului

Nota 
andrei b
16-11-2023

5/5

5/5

 • 0 din 1 persoane au considerat utila recenzia.
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Consimțământ pentru cookie-uri