Masina De Insurubat Black+Decker BDCDD186B 18V 2 Acumulatori 1.5 Ah

Masina De Insurubat Black+Decker BDCDD186B 18V 2 Acumulatori 1.5 Ah
 1 2 3 4 5
Masina De Insurubat Black+Decker BDCDD186B 18V 2 Acumulatori 1.5 Ah
Pret de vanzare: 530,50 lei
TVA inclus
Rata 44,21 lei / luna
Pret de lista: 684,96 lei

Inclusiv 2,08 lei pentru ecotaxa (nu este afectat de reduceri)

0 recenzii Scrie o recenzie
BDCDD186B
14.259.762.00212
Ultimele produse in stoc

Masina De Insurubat Black+Decker BDCDD186B 18V 2 Acumulatori 1.5 Ah

2 acumulatori 1.5 Ah;
Statie de incarcare.

Masina De Insurubat Black+Decker BDCDD186B 18V 2 Acumulatori 1.5 Ah - Descriere

Masina De Insurubat Black+Decker BDCDD186B 18V 2 Acumulatori 1.5 Ah

Masina De Insurubat Black+Decker BDCDD186B 18V 2 Acumulatori 1.5 Ah este o masina de gaurit fara fir de inalta performanta si reprezinta o parte esentiala a oricarui set de instrumente DIY. BDCDD186B este o masina de gaurit cu acumulatori Li-Ion de 18V BLACK+DECKER ce ofera turatia, cuplul si durata de functionare a acumulatorului de care aveti nevoie pentru a realiza orice aplicatie de gaurire intr-o varietate de materiale, inclusiv lemn, metal si materiale plastice. Ambreiajul masinii are 10 pozitii si 2 trepte de turatie reglabila, care ofera performanta de care aveti nevoie pentru gaurire. Designul compact si usor al masinii de gaurit va ofera confort atunci cand lucrati la inaltimi ridicate, dar si acces la spatiile cele mai inguste. 

Caracteristici:

 • Putere si turatie corespunzatoare de gaurire in lemn, metal si pentru toate sarcinile de insurubare;
 • 2 trepte - o treapta turatie mare pentru gaurirea lemnului si otelului, turatie redusa pentru conducere controlata;
 • Ambreiaj cu 10 pozitii ce ofera un control precis pentru gaurirea lemnului, metalului, plasticului si a tuturor sarcinilor de insurubare;
 • Lampa de lucru cu LED-uri ce ilumineaza zona de lucru cand este utilizata la gaurire;
 • Bateria Litiu-Ion sta incarcata peste 80% din 90 de zile in timp ce este in repaus;
 • Nu este nevoie sa incarcati unitatea inainte de fiecare utilizare;
 • Turatie reglabila pentru controlul extrem pentru toate aplicatiile de gauriure si insurubare;
 • Sistem de acumulator cu arc pentru schimbarea rapida si simpla a acumulatorului si o fixare mai sigura;
 • Maner anti-alunecare moale care ofera confort atunci cand este utilizata masina de gaurit si insurubat.

Masina De Insurubat Black+Decker BDCDD186B 18V 2 Acumulatori 1.5 Ah - Detalii

Black and Decker
14.259.762.00212

Date tehnice

Tensiune alimentare
18 V
Capacitate acumulator
1.5 Ah
Capacitatea mandrinei
10mm
Diametru maxim de gaurire lemn
25 mm
Diametru maxim de gaurire metal
10 mm
Turatie in gol
0-360/0-1400 rpm
Durata de incarcare
6 ore
Moment de torsiune maxim
40 Nm
Trepte de torsiune
11
Nivel de zgomot
67.22 dB(A)
Tip produs
Masina de gaurit si insurubat
Tip alimentare
Acumulator
Tip utilizare
Semi-profesionala
Utilizat pentru
Gaurire
Insurubare

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Descarca

Manual BDCDD186B

Manual utlizare BDCDD186B

Descarca (3.12M)
Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
group_work Consimțământ pentru cookie-uri