Slefuitor Cu Banda Black+Decker KA86, 720 W, 75 x 457 mm

Slefuitor cu banda Black+Decker 720W foaie 75x457mm - KA86
 • Slefuitor cu banda Black+Decker 720W foaie 75x457mm - KA86
 • Slefuitor cu banda Black+Decker 720W foaie 75x457mm - KA86
Slefuitor cu banda Black+Decker 720W foaie 75x457mm - KA86
Slefuitor cu banda Black+Decker 720W foaie 75x457mm - KA86 1 Slefuitor cu banda Black+Decker 720W foaie 75x457mm - KA86 2 3 4
Slefuitor Cu Banda Black+Decker KA86, 720 W, 75 x 457 mm
Pret de vanzare: 340,36 lei
cu TVA
Rata 28,36 lei / luna
Pret de lista: 424,41 lei

Inclusiv 4,17 lei pentru ecotaxa (nu este afectat de reduceri)

0 recenzii Scrie o recenzie
KA86
14.259.762.00037
Ultimele produse in stoc

Slefuitor Cu Banda Black+Decker KA86, 720 W, 75 x 457 mm

Putere: 720 W;
Dimensiune foie abraziva: 75 x 457 mm.

Slefuitor Cu Banda Black+Decker KA86, 720 W, 75 x 457 mm

Slefuitorul Cu Banda Black+Decker KA86, 720 W, 75 x 457 mm are un motor de 720 W si este destinat suprafetelor mari cum ar fi podelele, terasele, dar si pentru alte aplicatii mult mai solicitante. KA86 a fost conceput special pentru a performa chiar si in cele mai dificile situatii de lucru si pe cele mai dure materiale. Motorul sau de 720 W este indeajuns de puternic pentru a asigura finalizarea cu succes a oricarei lucrari de slefuire cu un minimum de efort. Slefuitorul elimina mult praf la slefuire, dar este echipat cu un sac colector de praf care asigura un mediu de lucru curat.
Slefuitorul cu banda are o curea inclinata, care permite slefuirea cu precizie a marginei de imbinare a suprafetelor adiacente, cum ar fi imbinarea dintre podea si perete, lasand un finisaj superior in comparatie cu o masina de slefuit conventionala. 
O functie foarte importanta a slefuitorului cu banda este ajustarea automata a benzii de slefuire, evitandu-se astfel situatiile in care aceasta scapa din mecanism, consumand timp cu recalibrarea. 
Datorita naturii sale agresive in ce priveste miscarile orbitale si excentrice, banda abraziva va trebui schimbata periodic la intervale de timp mai scurte decat la un slefuitor obisnuit. 
Black+Decker KA86 este echipat cu un mecanism simplu de schimbare a benzii cu ajutorul unei cleme de deblocare. Odata ce banda este fixata pe talpa de lucru, aceasta se intinde in mod automat cu mecanismul de auto ajustare, fara a fi nevoie de utilizarea unor unelte suplimentare. 

Caracteristici:

 • Designul unghiular al benzii permite slefuirea de doua ori mai aproape de margini si de suprafetele adiancente; 
 • Mecanism de schimbare a benzii de slefuit tip levier pentru schimbarea rapida si usoara a accesoriilor;
 • Sac de praf inclus pentru o zona de lucru curata;
Black and Decker
14.259.762.00037

Date tehnice

Tensiune alimentare
230 V
Putere nominala
720 W
Dimensiune de slefuire
75x457mm
Turatie in gol
206 mpm
Sistem de prindere a foilor
banda
Nivel putere sonor
100 dB
Tip produs
Slefuitor cu banda
Suprafata de lucru
Lemn
Tip alimentare
Electrica
Tip utilizare
Hobby
Utilizat pentru
Slefuire
Tip miscare
Circulara
Greutate
2.5 Kg

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Descarca

Manual utilizare KA86

Descarca (730.7k)
Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie