Aspirator vertical Black+Decker BXVMS600E 600 W

Aspirator vertical Black+Decker BXVMS600E 600 W
 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Aspirator vertical Black+Decker BXVMS600E 600 W
Pret de vanzare: 424,06 lei
TVA inclus
Rata 35,34 lei / luna

Inclusiv 7,14 lei pentru ecotaxa

5 recenzii Scrie o recenzie
BXVMS600E
14.527.100.00075
In curs de aprovizionare

Aspirator vertical Black+Decker 600 W

CantitateCredit module tbi bank 3.3.5

116.26 Lei x 4 rate

Aspirator vertical Black+Decker BXVMS600E 600 W - Descriere

Aspiratorul vertical Black+Decker 600 W versatil 3 in 1 curata in profunzime murdaria tuturor tipurilor de pardoseli, precum si suprafetele greu accesibile, spatii inguste, tapiterii, tavanul sau colturile incaperilor. Cu puterea de 600 W, aspiratorul Black+Decker este usor de folosit, atat ca un aspirator de mana ce aspira firimiturile, scamele si resturile, cat si ca un aspirator vertical ce curata temeinic suprafetele din lemn, parchet, gresie, covoare sau mochete. Usor de manevrat, aspiratorul Black+Decker ofera performanta maxima pentru indepartarea rapida si eficienta a murdariei, precum si mobilitate suplimentara, datorita cablului de 6 metri. Aspiratorul are greutatea de 2.5 kg si ofera posibilitatea de a fi transportat cu usurinta prin casa, potrivit sa curete orice colt al incaperii.

Aspiratorul vertical Black+Decker este dotat cu maner detasabil si perie pentru pardoseala, rezervor cu o capacitate generoasa si sistem de filtrare triplu, precum sistem ciclon cu forta centrifuga puternica ce separa mizeria de aer, prefiltru realizat din otel inoxidabil si filtru EPA, fiind ideal pentru curatarea celor mai fine particule de praf. De asemenea, prefiltrul si filtrul EPA sunt detasabile si se pot curata cu usurinta, fiind lavabile.

Aspirator vertical Black+Decker BXVMS600E 600 W - Detalii

14.527.100.00075

Date tehnice

Tensiune alimentare
220-240 V
Putere nominala
600 W
Culoare
Albastru
Capacitate rezervor
800 ml
Lungime cablu alimentare
6 m
Tip produs
Aspirator vertical
Tip utilizare
Interior
Cu acumulator
Nu
Tip filtru
Ciclon, Prefiltru, EPA
Greutate
2.5 Kg

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Descarca

Manual BXVMS600E

Manual utlizare BXVMS600E

Descarca (1.89M)
Recenzii
Nota 
Lili O
29-04-2022

Foarte multumita!

Avand in vedere raportul pret-calitate, produsul este foartee bun! Peste asteptarile mele:<br /> -de puternic-aspira foarte rapid si puternic;<br /> -usooor si flexibil, chiar intra pe sub toate canapelele;<br /> -cablul poate fi rasucit pe bratul aspiratorului chiar daca nu are clama pentru a fi pus dupa folosinta.<br /> Pe site-urile din alte tari, este catalogat drept "matura electrica" prin urmare ceea ce ar apare ca minus este doar pentru cei foarte pretentiosi, respectiv faptul ca aerul este evacuat in partea superioara, in lateral, este drept, dar, ii poate deranja pe cei cu lentile de contact.<br /> Recomand la acest pret.<br /> -

 • 1 din 1 persoane au considerat utila recenzia.
Nota 
claudia c
26-04-2022

Mulțumită!

Sunt mulțumită de aspirator! Trage ft bine! Ceea ce nu mi place este că nu au conceput ceva pt cablu și nu ai unde l înfășura!

Nota 
Radu D
08-04-2021

Excelent!

Jucaria, asa imi place mie sa le spun electrocasnicelor, este foarte bine lucrata. Materiale bune, imbinari bune, da senzatia placuta de lucru solid. Cutia cu aspiratorul a venit ambalata impecabil, in folie cu bule si peste aceasta inca o folie din material negru in asa fel incat sa nu se vada ce este in interior. Sa tot dezambalezi.<br /> Montarea este intuitiva, asta nu inseamna ca nu recomand citirea manualului.<br /> Pus la treaba imediat, cu peria mare. Trage de pe gresie impecabil si, ceea ce este interesant, desi ai crede ca suprafata nu este prafuita, in recipient incepe sa se adune praf.<br /> Deja stiam unde am sa-l "pun in cui", adica pe ce perete si am folosit din prima bucata dublu adeziva de la 3M. Impecabila si asta. S-a lipit pe vopsea lavabila perfect si la fel pe suport. Din pacate in manual nu este prezentat modul de "parcare" cu ajutorul acestui suport de perete. Aspiratorul, cu peria montata, trebuie apropiat de locul unde va sta parcat, iar clemele suportului se infig in partea din fata a manerului, cam la jumatarea spatiului unde intra mana. Cu tot cu suportul pus pe maner se aporpie de perete si se dau semne in jurul suportului. Acesta, fie se lipeste cu banda 3M, fie se dau gauri in perete si se fixeazacu dibluri si suruburi (sunt in cutie), ori se pun holdsuruburi daca peretele este din lemn.<br /> Cam multe detalii, dar asa imi place mie sa scriu, mai ales pentru ca am cautat de am capiat amanunte despre aceste produs si nu am gasit. Exista pe Youtube un sigur videoclip de 1 minut in care prea multe lucruri nu se vad.<br /> Cu toate acestea am zis ca merita, mai ales ca l-am intrebat pe cel care a postat pe Youtube clipul prin decembrie anul trecut si mi-a confirmat ca aspiratorul este foarte ok.<br /> Ce nu imi place!<br /> 1. Cablul de alimentare si modul in care au gandit conectarea lui la maner. Cablul nu este rotund, ci plat. Drept urmare orice i-ai face nu sta cum trebuie in urma ta, se aduna, iar la parcare pierzi timp cu strangerea lui. Din pacate nu s-au gandit la varianta de a pune doua cleme pe tija aparatului pe care sa infasori cablul.<br /> 2. Peria mare de aspirat este cumva ciudata. Vreau sa spun constructia ei in legatura cu flexibilitatea. Este superflexibila si in acelasi timp usoara. Fuge in toate directiile, inca nu m-am obisnuit cu ea. Deja intrevad o mica modificare in a folosi periile de la aspiratorul mare. Am depistat deja ce trebuie facut pentru ca nu se potrivesc. Este nevoie de un simplu adaptor care, din fericire, am sa-l bricolez chiar dintr-o parte a dispozitivului aascutit de aspirare cu care a venit aspiratorul.<br /> Deocamdata nu ma ating de nimic, este in teste pana la urma, este in garantie, insa daca vad si vad ca nu mi-e pe plac peria lui mare, actionez!<br /> Per total, voi acorda cele 5 stelute pentru ca functia lui principala este perfecta. Aspira de rupe. Se incalzeste putin, insa nimic de speriat.<br /> Multumesc echipei Yalco, produs a sosit in 24 de ore, ambalat asa cum am spus.<br /> Pentru ca va fi folosit strict pentru aspirat gresia (covoarele au alocat alt aspirator), sper ca functioneze cativa ani buni!<br />

 • 1 din 1 persoane au considerat utila recenzia.
Nota 
Radu D
06-04-2021

Excelent!

Jucaria, asa imi place mie sa le spun electrocasnicelor, este foarte bine lucrata. Materiale bune, imbinari bune, da senzatia placuta de lucru solid. Cutia cu aspiratorul a venit ambalata impecabil, in folie cu bule si peste aceasta inca o folie din material negru in asa fel incat sa nu se vada ce este in interior. Sa tot dezambalezi.<br /> Montarea este intuitiva, asta nu inseamna ca nu recomand citirea manualului.<br /> Pus la treaba imediat, cu peria mare. Trage de pe gresie impecabil si, ceea ce este interesant, desi ai crede ca suprafata nu este prafuita, in recipient incepe sa se adune praf.<br /> Deja stiam unde am sa-l "pun in cui", adica pe ce perete si am folosit din prima bucata dublu adeziva de la 3M. Impecabila si asta. S-a lipit pe vopsea lavabila perfect si la fel pe suport. Din pacate in manual nu este prezentat modul de "parcare" cu ajutorul acestui suport de perete. Aspiratorul, cu peria montata, trebuie apropiat de locul unde va sta parcat, iar clemele suportului se infig in partea din fata a manerului, cam la jumatarea spatiului unde intra mana. Cu tot cu suportul pus pe maner se aporpie de perete si se dau semne in jurul suportului. Acesta, fie se lipeste cu banda 3M, fie se dau gauri in perete si se fixeazacu dibluri si suruburi (sunt in cutie), ori se pun holdsuruburi daca peretele este din lemn.<br /> Cam multe detalii, dar asa imi place mie sa scriu, mai ales pentru ca am cautat de am capiat amanunte despre aceste produs si nu am gasit. Exista pe Youtube un sigur videoclip de 1 minut in care prea multe lucruri nu se vad.<br /> Cu toate acestea am zis ca merita, mai ales ca l-am intrebat pe cel care a postat pe Youtube clipul prin decembrie anul trecut si mi-a confirmat ca aspiratorul este foarte ok.<br /> Ce nu imi place!<br /> 1. Cablul de alimentare si modul in care au gandit conectarea lui la maner. Cablul nu este rotund, ci plat. Drept urmare orice i-ai face nu sta cum trebuie in urma ta, se aduna, iar la parcare pierzi timp cu strangerea lui. Din pacate nu s-au gandit la varianta de a pune doua cleme pe tija aparatului pe care sa infasori cablul.<br /> 2. Peria mare de aspirat este cumva ciudata. Vreau sa spun constructia ei in legatura cu flexibilitatea. Este superflexibila si in acelasi timp usoara. Fuge in toate directiile, inca nu m-am obisnuit cu ea. Deja intrevad o mica modificare in a folosi periile de la aspiratorul mare. Am depistat deja ce trebuie facut pentru ca nu se potrivesc. Este nevoie de un simplu adaptor care, din fericire, am sa-l bricolez chiar dintr-o parte a dispozitivului aascutit de aspirare cu care a venit aspiratorul.<br /> Deocamdata nu ma ating de nimic, este in teste pana la urma, este in garantie, insa daca vad si vad ca nu mi-e pe plac peria lui mare, actionez!<br /> Per total, voi acorda cele 5 stelute pentru ca functia lui principala este perfecta. Aspira de rupe. Se incalzeste putin, insa nimic de speriat.<br /> Multumesc echipei Yalco, produs a sosit in 24 de ore, ambalat asa cum am spus.<br /> Pentru ca va fi folosit strict pentru aspirat gresia (covoarele au alocat alt aspirator), sper ca functioneze cativa ani buni!

 • 1 din 1 persoane au considerat utila recenzia.
Nota 
Daniel P
23-03-2021

Sunt mulțumit până acum,sper să găsesc și un filtru de rezervă p

Sunt mulțumit până acum,sper să găsesc și un filtru de rezervă pentru acest model.<br />

 • 0 din 1 persoane au considerat utila recenzia.
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie