Casuta gradina Keter Manor 6x8 cu usa dubla

Casuta gradina Keter Manor 6x8 cu usa dubla

Casuta gradina Keter Manor 6x8 cu usa dubla

Pret de vanzare: 3.249,23 lei
cu TVA
Rata 270,77 lei / luna
Pret de lista: 3.614,27 lei
3 recenzii Scrie o recenzie
17197129
13.516.752.00004
Disponibil in stoc

Casuta gradina Keter Manor 6x8 cu usa dubla

Casuta gradina Keter Manor 6x8 cu usa dubla are o structura solida, robusta, fiind ideala pentru depozitarea uneltelor de lucru si gradinarit, precum si a obiectelor din gospodarie, motosapelor sau motocoaselor de gradina, gratarului, ATV-ului, bicicletelor, mobilierului de gradina, pernelor si accesoriilor pentru piscina sau a jucariilor.

Casuta tip sopron Keter Manor este dotata cu usi duble, astfel incat, permite acces usor la obiectele depozitate, o fereastra fixa ce asigura patrunderea luminii naturale si este prevazuta cu zavor metalic solid, care poate fi, de asemenea, securizat cu un lacat, astfel incat puteti asigura obiectele in interior. Lacatul nu este inclus.

Casuta de gradina Keter Manor este prevazuta cu ventilator care asigura circulatia aerului, pentru a proteja obiectele depozitate de umiditate. Avand o constructie solida, acoperisul este rezistent la greutatea zapezii, chiar si pana la 75 kg /m².

Magazia pentru gradina Keter Manor este prevazuta cu podea rezistenta, ce are rolul de a proteja interiorul impotriva rozatoarelor si a altor animale si poate rezista la o greutate de pana la 150 de kg /m².

Casuta e
ste realizata dintr-un material de inalta calitate, ce imita panourile de lemn, rezistent la actiunile razelor UV, a factorilor atmosferici si a rozatoarelor. Materialul isi pastreaza culoarea si aspectul, astfel incat, casuta va arata ca noua pentru o perioada indelungata de timp.

Magazia de gradina Keter Manor se potriveste oriunde este necesara organizarea spatiului destinat pentru depozitarea obiectelor din gospodrie. Casuta pentru gradina nu se poate vopsi.

Montajul casutei nu este inclus in pret.


Caracteristici:
 • este dotata cu usi duble, permitand un acces mai usor la obiectele depozitate;
 • are pereti dubli, rezistenti, sustinuti cu balamale de metal;
 • are podea, aceasta portejand interiorul impotriva umiditatii, zapezii si rozatoarelor;
 • nu permite obiectelor depozitate sa atinga solul, mentinandu-le curate si uscate;
 • panoul de ventilatie incorporat permite circulatia aerului si asigura protectie impotriva apei si umiditatii;
 • acoperisul poate sutine pana la 75 kg zapada/m²;
 • podeaua poate sustine pana la 150 Kg/m²;
 • este potrivita pentru spatii inguste.
 • nu necesita mentenanta;
 • asamblare usoara.Dimensiuni produs:

exterior

interior

latime

185.8 cm

168.9 cm

adancime

236.8 cm

222.0 cm

inaltime

227.0 cm

219.7 cm

Greutate: 79.00 kg

colet

latime

235.0 cm

inaltime

24.0 cm

adancime

111.0 cm

Keter
13.516.752.00004

Date tehnice

Colectia
Manor
Material
Composit rasini
Culoare
Gri
Tip produs
Casuta gradina
Usa dubla
Da
Sistem de inchidere
Da
Luminator
Nu
Ferestre
Da
Ventilatie
Da
Balamale
Da
Suprafata interioara
3.77 m²
Suprafata (m²)
0-5
Capacitate (m³)
5.1-10
Dimensiuni exterior (l x A x h)
185.8 x 236.8 x 227 cm
Dimensiuni interior (l x A x h)
168.9 x 222 x 219.7 cm
Dimensiuni colet (l x h x A)
235 x 24 x 111 cm
Greutate
83.5 Kg

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Descarca

Montaj Manor 6x8 DD

Descarca (5.29M)

Recenzii

Nota 
CALIN P
29-06-2020

4.5

4.5

Nota 
Rares L
16-01-2020

Produs in mare parte OK

Daca stii ce iti doresti....poate fi alegerea perfecta. Curtea in care o am nu e prea mare (casa tip duplex) dar se incadreaza excelent intre terasa si zid. Motivul pentru care am ales acest tip tine de material: nu e lemn sa necesite revopsire/lacuire, nu e metal sa se incinga vara la soare. In pus am achizitionat in sezon de reduceri cu 2350 lei, si asta a contat fiindca cea mai chioara casuta de lemn costa 2000 lei (asta fara podea si tratament/vopsitorie). A venit FARA MANUAL DE ASAMBLARE! mare minus aici, fara manual nu veti reusi s-o asamblati nicicum (daca nu ati mai facut asta pana acum) Am cautat cateva ore pana am gasit manualul pe un site polonez. Era in prag de Craciun si la telefon nu mi-a raspuns nimeni de la Yalco. Probleme deosebite (altele decat sa incurcati suruburile din neatentie) nu apar decat la imbinarea acoperisului, la mine o parte de rigla nu se imbuca cu peretele. Oricum toata lumea din UK pana in Australia a avut probleme la montajul acoperisului. Recomand o platforma betonata pe care sa asezati cosmelia (eu asa am) si macar 1 metru spatiu de jur-imprejur la asamblare; eu nu am avut acces pe o latura si trebuit sa mai "sar" cateva suruburi exterioare. Neaparat sa va bazati pe inca o persoana la montaj (chiar si sotia/soacra-nu conteaza) care macar sa va tin contra cand e nevoie, de unul singur se poate face mare parte dar nu tot - sau nu corect. La interior neaparat trebuie montate rafturi si suporti functie de ce aveti nevoie sa tineti, in peretele de plastic nu veti putea priponi nimic (suruburi sau cuie).

 • 1 din 1 persoane au considerat utila recenzia.
Nota 
Daniel C
22-08-2019

Multumit de achizitie

Casuta este usor de montat, piesele se potrivesc foarte bine si nu necesita scule speciale. Este solida, structura trebuie prinsa cu sute de suruburi. Recomand celor care vor o casuta care sa nu aiba nevoie de mentenanta. Livrarea a fost foarte rapida. Multumesc

 • 1 din 1 persoane au considerat utila recenzia.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie