Gratar pe gaz din inox Char-Broil Professional Pro S 3, grile din fonta, sear burner, TRU-Infrared 140920

Gratar pe gaz din inox Char-Broil Professional Pro S 3, grile din fonta, sear burner, TRU-Infrared 140920
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Gratar pe gaz din inox Char-Broil Professional Pro S 3, grile din fonta, sear burner, TRU-Infrared 140920
Pret de vanzare: 4.999,00 lei
TVA inclus
Rata 416,58 lei / luna
Pret de lista: 5.498,99 lei
0 recenzii Scrie o recenzie
140920
20.534.845.00003
Ultimele produse in stoc

Gratar pe gaz din inox Char-Broil Professional Pro S 3, grile din fonta, sear burner, TRU-Infrared 140920

Gratar pe gaz din inox Char-Broil Professional Pro S 3, grile din fonta, sear burner, TRU-Infrared 140920 - Descriere

Gratar pe gaz din inox Char-Broil Professional Pro S 3, grile din fonta, sear burner, TRU-Infrared 140920

Daca sunteti in cautarea pachetului complet de gratar, atunci Professional PRO este cel mai potrivit in acest sens. Acesta este gratarul la superlativ, deoarece arata foarte bine, ofera o sursa ridicata de temperatura, este extrem de confortabil de manevrat si extrem de functional.

Tehnologia inovatoare de gatit TRU-Infrared garanteaza ca alimentele preparate pe gratar raman suculente si fragede in interior. Arzatorul de inalta performanta pozitionat lateral contribuie la obtinerea acelei cruste crocante perfecte pe alimente, completata cu urme de gratar apetisante pe suprafata alimentelor.

Gratarul porneste prin aprindere electronica SureFire, la atingerea unui buton si fara flacara deschisa. Gratarul dispune de trei arzatoare din otel inoxidabil, cu consum redus, orientate in sus, de inalta performanta, produc caldura maxima, distribuita uniform, cu un consum redus de gaz.

Caldura generata in acest mod este transferata prin intermediul emitatoarelor din otel inoxidabil catre grilele durabile din fonta emailata cu portelan, unde este stocata si de unde este transferata catre alimentele care vor fi preparate la gratar.

Capacul inalt, cu pereti dubli - inclusiv termometrul integrat in capac - permit o varietate de metode de gatire. Din punct de vedere estetic, Professional CORE, cu designul sau de calitate, completat si de culoarea neagra a vopselei, constituie o atractie suplimentara, cu o serie intreaga de elemente practice.

Cand este aprins, LED-ul de culoare rosie ilumineaza butoanele cu forma ergonomica, cromate, ceea ce confera nu numai un aspect modern, ci si un control imbunatatit al debitului de gaz. Accesul in interiorul gratarului se face prin doua usi din otel inoxidabil, echipate cu carlige pentru accesoriile de gratar, iar spatiul de depozitare incorporat este suficient pentru o butelie de gaz cu o greutate de pana la 11 kg.

Gratarul poate fi extins dupa preferinte prin sistemul de accesorii MADE2MATCH, care duc versatilitatea si gradul de personalizare a gratarului la un nivel deosebit. Raftul lateral din otel inoxidabil poate fi pliat pentru a pozitiona sau depozita gratarul intr-un mod care economiseste spatiu.

Cu ajutorul celor patru roti, gratarul poate fi deplasat cu usurinta in locul dorit si stabilizat apoi acolo, prin intermediul a doua blocatoare de roti. Cu ajutorul desfacatorului de sticle integrat, bauturile reci pot fi deschise cat ai clipi din ochi.

Experienta culinara la gratar nu a fost niciodata atat de placuta!

Tehnologie de gatire TRU-Infrared

 • Sistemul unic de gratar cu succes garantat;
 • Cinci avantaje cheie (fara flacari deschise, alimente cu pana la 50% mai suculente, distributie 100% uniforma a caldurii, curatare usoara, consum mai economic cu pana la 30%) pentru a garanta distractia maxima la gratar;
 • Suport depozitare butelie Un suport incorporat asigura pozitionarea usoara a buteliei de gaz si siguranta in deplasarea gratarului.Compatibilitate MADE2MATCH

 • Functionalitatea gratarului poate fi extinsa cu sistemul de accesorii MADE2MATCH (disponibile separat la achizitie)
 • Aprindere electronica Surefire
 • Un aprinzator electronic la fiecare arzator inseamna ca puteti aprinde toate arzatoarele printr-o simpla apasare de buton.
 • Nu sunt necesare chibrituri sau alte surse externe de aprindere.
 • Iluminare LED : O iluminare cu LED rosu pe controlerele de temperatura subliniaza aspectul modern al gratarului si ajuta la imbunatatirea controlului debitului de gaz.
 • Desfacator de sticle incorporat: Un desfacator de sticle integrat din zinc turnat sub presiune, cu sigla in relief, va fi mereu la indemana dvs.
 • Grile din fonta turnata: Grilele din fonta emailate pentru o mai mare retentie a caldurii si urme perfecte de gratar imprimate pe alimente.
 • Grilele sunt solide, rezistente la rugina si usor de curatat.
 • Arzator lateral de tip Searing Station : Este un model inovator de arzator, care poate atinge pana la 900 de grade Celsius si care „cauterizeaza” carnea, nu doar in sensul ca imprima pe suprafata sa urmele de grila atat de dorite, dar mai ales ca o frige rapid, pastrand sucurile si aromele in interior, ceea ce o face sa ramana suculenta si delicioasa.
 • In plus, puteti incalzi sosurile si garniturile pentru a completa alimentele preparate pe gratar sau inchideti capacul arzatorului si folositi suprafata respectiva ca spatiu de lucru suplimentar.


Caracteristici:

 • Tip alimentare: Gaz;
 • Aprindere: Electronica;
 • Capac: Da;
 • Capacitate gatire (nr. persoane): 10 persoane;
 • Culoare: Argintiu;
 • Gratar sau plita din Fonta;
 • Greutate: 54 Kg;
 • Material: Inox;
 • Numar de arzatoare: 3;
 • Numar de gratare: 3;
 • Putere totala (kW) 10.5 kW;
 • Putere arzatoare (kW): 2.35 kW
 • Putere arzator lateral (kW): 3.5 kW
 • Tip: Gratar pe gaz;
 • Suprafata de gatire (cm): 61.5 x 44.5;
 • Sursa de caldura: Gaz;
 • Brand originar din SUA;
 • Termometru: Da;
 • Produs Mobil Troller (roti transport): Da;
 • Lungime 134 cm;
 • Latime: 54 cm;
 • Inaltime: 121 cm;
 • Necesita asamblare: Da.

Gratar pe gaz din inox Char-Broil Professional Pro S 3, grile din fonta, sear burner, TRU-Infrared 140920 - Detalii

Char-Broil
20.534.845.00003

Date tehnice

Lungime
134 cm
Culoare
Argintiu
Inaltime
121 cm
Latime
54 cm
Tip produs
Gratar pe gaz
Tip utilizare
Profesional
Capac
Da
Utilizat pentru
Gatire
Roti de transport
Da
Suprafata gatire
61.5 x 44.5 cm
Greutate
54 kg
Tehnologie Infrarosu
Tru-Infrared 2.0
Putere Arzatoare
Grill: 4.70 kW
Lateral: 3.5 kW
Gratare
Fonta
Termometru
Da
Aprindere
Electronica
Capacitate gatire
Pentru 14 persoane
Numar arzatoare
3
Numar gratare
3
Necesita asamblare
Da

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie