Masina de spalat cu presiune Annovi Reverberi BOX5 160DTS 2700 W 160bar 850 l/h

Masina de spalat cu presiune Annovi Reverberi BOX5 160DTS 2700 W 160bar 850 l/h
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Masina de spalat cu presiune Annovi Reverberi BOX5 160DTS 2700 W 160bar 850 l/h
Pret de vanzare: 1.411,34 lei
TVA inclus
Rata 117,61 lei / luna
Pret de lista: 1.439,90 lei

Inclusiv 11,90 lei pentru ecotaxa (nu este afectat de reduceri)

0 recenzii Scrie o recenzie
ARXP160DTS
14.251.764.00021
Disponibil in stoc

Masina de spalat cu presiune Annovi Reverberi BOX5 160DTS 2700 W 160bar 850 l/h

Masina de spalat cu presiune Annovi Reverberi BOX5 160DTS 2700 W 160bar 850 l/h - Descriere

Masina de spalat cu presiune Annovi Reverberi BOX5 160DTS 2700 W 160bar 850 l/h cu sistem tehnologic Dualtech este noul produs inovativ conceput de Annovi Reverberi. Spalatorul cu presiune portabil este definit de designul ultramodern si dimensiunile compacte, oferind aceeasi performanta ca si spalatoarele cu presiune traditionale.

Masina de spalat cu presiune BOX5 160DTS este dotata cu sistem Dualtech si 2 unitati de alimentare performante ce maresc debitul de apa pana la 850 l/h, de doua ori mai mare comparativ cu alte tipuri de masini de spalat cu presiune pentru casa si gradina, fiind recomandata pentru indepartarea petelor si a murdariei din mediul exterior, precum pardoseli, scari, balustrade, pereti, fatade, unelte de gradina, piscine, echipamente de constructii, cat si pentru curatarea constructiilor din caramida, piatra sau beton. Acest lucru garanteaza rezultate remarcabile intr-un timp foarte scurt.

Sistemul de tehnologie Dualtech (DTS) a fost dezvoltat pentru o gama larga de aplicatii, astfel incat, in functie de nevoia de curatare se poate alege operarea a 1 sau 2 unitati de alimentare, prin rotirea comutatorului rotativ. Raza de actiune a jetului poate fi de pana la 5 metri, pentru o curatare usoara, chiar si a suprafetelor verticale foarte inalte.Selectarea modului eco permite o spalare mai usoara, evitand pierderile de apa si de energie cu pana la 30%. Acest mod este ideal pentru curatarea autoturismelor, motocicletelor si bicicletelor, dar poate fi utilizat si pentru curatarea gardurilor, portilor, mobilierului de gradina, bancilor, umbrelelor sau copertinelor.Modul de curatare rapida activeaza ambele unitati de alimentare, oferind un debit de apa mult mai mare, fiind ideal pentru curatarea eficienta a murdariei si petelor din pardoseli, pereti, trepte, pavaje, acoperisuri, piscine, balustrade metalice, a suprafetelor mari din piatra, beton sau caramida. In acest mod, masina de spalat cu presiune funtioneaza la o presiune de 160bar, 2.5 kW si 850 l/h.

Spalatorul cu presiune BOX5 160DTS este echipat cu duza dubla, accesoriul ideal pentru curatarea rapida si eficienta a suprafetelor mari, precum pereti din beton si caramida, zone pavate, piscine, economisind timpul de curatare cu pana la 70%. De asemenea, in functie de actiunea necesara de curatare, masina de spalat cu presiune poate fi utilizata cu doua duze cu jet rotativ, doua duze cu jet reglabil sau cu un jet rotativ si o duza cu jet reglabil.

Masina de spalat cu presiune BOX5 160DTS este conceputa special pentru a oferi cea mai buna performanta pentru utilizare, chiar si in spatiile restranse. Designul sau este menit sa imbunatateasca gradul de intrebuintare al utilizatorului.

Desi este definita de dimensiuni compacte, masina de spalat cu presiune BOX5 160DTS este dotata cu motor performant, monofazat cu protector termic, cu tehnologii inovatoare, brevetate, pompa cu 3 pistoane axiale din otel inoxidabil, cu placi oscilante cu cap din aluminiu si supapa pentru evacuarea presiunii.

Datorita structurii usoare si compacte, masina de spalat cu presiune este usor de transportat si este dotata cu doua compartimente interne pentru depozitarea accesoriilor, astfel incat, fiecare articol este accesibil in timpul utilizarii. De asemenea, masina de spalat cu presiune poate fi depozitata cu usurinta pe rafturi sau in dulapuri, economisand spatiul.

Masina de spalat cu presiune Annovi Reverberi BOX5 160DTS reduce impactul asupra mediul inconjurator, prin optimizarea calitatii materialelor, procentul componentelor din plastic fiind redus considerabil.

Masina de spalat cu presiune BOX5 160DTS garanteaza o presiune maxima de 160bar, un debit de 850 l/h si o putere de 2.5 kW, amprenta la sol fiind cu pana la 85% mai mica fata de cea a unui aparat de spalat cu presiune clasic. De asemenea, ambalajul produsului este fabricat in totalitate din hartie reciclabila, certificata FSC, fara urme de plastic.


Set de livrare:

 • Furtun Super Flex cu lungimea de 8 m
 • Pistol cu declansator
 • Duza cu jet rotativ
 • Duza cu jet reglabil
 • Lance
 • Filtru de admisie
 • Lance de spuma

Detalii produs

 • Dimensiuni produs [Lxlxh] [cm]: 25.8 x 27.2 x 35.7
 • Dimesniuni ambalaj [Lxlxh] [cm]: 29.9 x 28.2 x 39.5
 • Greutate [kg]: 10.14 
Masina de spalat cu presiune Annovi Reverberi BOX5 160DTS 2700 W 160bar 850 l/h - Detalii

Annovi Reverberi
14.251.764.00021

Date tehnice

Tensiune alimentare
220-240 V
Putere nominala
2500 W
Presiune maxima
160 bar
Debit apa
850 l/h
Temperatura maxima
50°C
Tip motor
Universal
Tip produs
Masina de spalat cu presiune
Tip utilizare
Hobby
Tambur furtun
Nu
Perie rotativa pardoseli
Nu
Material pompa
Aluminiu
Greutate
10.14 kg

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Consimțământ pentru cookie-uri