Bol portelan Bonna Lunar Ocean Blue 14 cm

Bol portelan Bonna Lunar Ocean Blue 14 cm

Bol portelan Bonna Lunar Ocean Blue 14 cm

29,85 lei Rata 2,49 lei / luna
31,42 lei
-5%
cu TVA
0 recenzii Scrie o recenzie
S-MT-LUNOC HYG 14KS
11.114.517.00151
Ultimele produse in stoc

Bol portelan Bonna Lunar Ocean Blue 14 cm

Bol portelan Bonna Lunar Ocean Blue 14 cm este realizat din portelan si are diametrul de 14 cm, iar capacitatea de 450 ml. Bolul este caracterizat de portelan premium, finisaj mat si calitate superioara. Colectia Lunar Ocean Blue a brandului Bonna este realizata manual, ceea ce ii ofera autenticitate si ofera optiuni nelimitate, cu forme variate.

Pentru producatorul Bonna, gastronomia este o experienta deosebita iar valoarea de prezentare si de ambianta sunt la fel de importante ca si servirea mesei si mancarea. Astfel, scopul sau este de a realiza cele mai frumoase seturi de masa pentru zone de dining aglomerate, cu caracteristici ce scot in evidenta rezistenta produselor, precum si esteticul acestora.

Indeplinind cele mai dure cerinte, toate produsele Bonna care au fost identificate cu acest tip de rezistenta sunt proiectate  pentru a fi utilizate pentru un timp cat mai indelungat. Pe langa estetica, produsele Bonna au fost concepute pentru a fi usor stivuite.

Bonna foloseste la producerea articolelor din gama sa materiale din clasa premium, pentru a preveni zgaraieturile provocate de masinile de spalat industriale sau tacamuri. Transluciditatea este rezultatul unui proces de cercetare si dezvoltare profunda, astfel incat, Bonna a realizat o formula ce ofera o luminozitate unica produselor.

Bolul Bonna Lunar Ocean Blue poate fi curatat usor manual sau in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.


Detalii produs

Diametru: 14 cm

Capacitate: 450 ml
Bonna
11.114.517.00151

Date tehnice

Capacitate (ml)
450 ml
Colectia
Lunar Ocean Blue
Culoare
Alb
Tip produs
Bol
Forma
Rotunda
Se poate spala la masina de spalat vase
Da
Stil imprimare
Abstract
Diametru (cm)
14

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie