Cafetiera portelan fara capac Ionia Ikaros 300 ml

Cafetiera portelan fara capac Ionia Ikaros 300 ml
  • Cafetiera portelan fara capac Ionia Ikaros 300 ml
Cafetiera portelan fara capac Ionia Ikaros 300 ml
Cafetiera portelan fara capac Ionia Ikaros 300 ml

Cafetiera portelan fara capac Ionia Ikaros 300 ml

60,75 lei Rata 5,06 lei / luna
cu TVA
0 recenzii Scrie o recenzie
4001456
11.117.526.00076
Disponibil in stoc

Cafetiera portelan fara capac Ionia Ikaros 300 ml

Cafetiera portelan fara capac Ionia Ikaros 

Linia de vesela din portelan Ionia Ikaros se defineste atat prin suplete si armonie, sugerate de modelul curbelor line, dar si prin simbolistica numelui, care ne dezvaluie dorinta omului care incearca sa se depaseasca pe sine, tinzand spre perfectiunea zeilor.
Istoria zborului a fost intotdeauna presarata cu idei marete, dar nonconformiste.
Totusi, niciuna dintre acestea nu se compara cu ideea lui Ikaros, care, fascinat de frumusetea inaltimilor, a zburat si a cucerit cerul pentru prima oara.
Linia de portelanuri Ikaros se identifica cu aceasta incantatoare legenda a zborului spre desavarsire. 

Portelanul IONIAfabricat in Grecia, reprezinta combinatia ideala intre calitate si design.

Fata de alte produse, vesela din portelan Ionia are caracteristici care o diferentiaza prin:

- Calitate absoluta a produselor, acestea fiind inspectate si verificate permanent, din stadiul de materie prima si pana in etapa de produse finit.
- Rezistenta la uzura - marginile si varfurile pieselor individuale sunt intarite prin matrite speciale.
- Reducerea cheltuielilor - degradarea si deteriorarea aspectului in timp a produselor din portelan sunt extrem de reduse, astfel, cei care achizitioneaza pentru industria HORECA vor putea face economii insemnate, deoarece nu trebuie sa inlocuiasca frecvent vesela.
- Economie si functionalitate - articolele din portelan Ionia sunt suprapozabile, astfel incat spatiul de depozitare necesar este considerabil optimizat si redus.
- Rezistenta la zgarieturi - portelanul Ionia nu poate fi zgariat nici cu cel mai ascutit dintre cutite, datorita temperaturii ridicate (peste 1400 grade Celsius) din procesul de fabricatie
- Siguranta - la spargere, articolele din portelan Ionia nu se fragmenteaza in bucati mici, ci se sparg in bucati mari, vizibile, usor de strans si aproape nevatamatoare.
- Accent pe igiena - in cadrul procesului de productie, articolele de vesela Ionia trec printr-o etapa specifica,  de lustruire,  ce asigura o glazurare uniforma a intregii suprafete a produselor, pe care nu rezista nici cea mai mica urma de resturi de mancare care ar putea avea ca efect dezvoltarea micro-organismelor. Vesela din portelan Ionia nu se deterioreaza in timp, indiferent de numarul de spalari,
- Rezistenta la socuri termice - articolele de portelan Ionia au fost special fabricate astfel incat sa reziste la fluctuatiile de temperatura ce intervin intre operatiunile de spalare, depozitare, servire.
- Design unic si modele rafinate pentru produsele destinate pietei HORECA, echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern precum si solicitarile companiilor, astfel incat rezultatele vor satisface si cele mai variate si rafinate gusturi.

Cafetiera din portelan fara capac Ionia Ikaros are capacitatea de 300 ml
Ionia
11.117.526.00076

Date tehnice

Capacitate (ml)
300 ml
Colectia
Ikaros
Material
Portelan
Culoare
Alb
Tip produs
Cafetiera
Se poate spala la masina de spalat vase
Da
Se poate utiliza in cuptorul cu microunde
Da
Toarta
Da
Capac
Da
Stil imprimare
Fara imprimare

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie