Farfurie intinsa portelan Ionia Artemis 16 cm

  • Farfurie intinsa portelan Ionia Artemis
Farfurie intinsa portelan Ionia Artemis 16 cm
Farfurie intinsa portelan Ionia Artemis

Farfurie intinsa portelan Ionia Artemis 16 cm

7,02 lei Rata 0,59 lei / luna
cu TVA
2 recenzii Scrie o recenzie
4001201
11.117.517.00087
Disponibil in stoc

Farfurie intinsa portelan Ionia Artemis 16 cm

Colectia Ionia Artemis contine un design simplu, clar, cu linii arcuite. Numele colectiei provine de la Artemis, una dintre cele mai adorate si cele mai vechi zeite ale Greciei Antice, zeita greaca a lunii. Farfuria intinsa din colectia Artemis de la Ionia are diametrul de 16 cm. Aceasta este de culoare alba si contine un design unic, fiind un model rafinat destinat industriei HoReCa. Farfuria Ionia Artemis este realizata din portelan, fabricata in Grecia si reprezinta combinatia ideala intre calitate si design.

Echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern precum si solicitarile companiilor, astfel incat rezultatele vor satisface si cele mai variate si rafinate gusturi. Fata de alte farfurii realizate din portelan, farfuria Ionia Artemis contine caracteristici unice. Aceasta se remarca prin calitate absoluta, fiind verificata permanent, din stadiul de materie prima si pana in etapa de produs finit. Farfuria Ionia Artemis este rezistenta la uzura, deoarece marginile sunt intarite prin matrite speciale.

Degradarea si deteriorarea aspectului in timp a produselor brandului Ionia sunt extrem de reduse, astfel incat cei care achizitioneaza vesela pentru industria HoReCa vor putea face economii insemnate, deoarece nu trebuie sa inlocuiasca frecvent vesela. De asemenea, articolele din portelan Ionia sunt suprapozabile, spatiul de depozitare necesar fiind considerabil optimizat si redus. Articolele din portelan Ionia nu se fragmenteaza in bucati mici, ci se sparg in bucati mari, vizibile, usor de strans si aproape nevatamatoare.

In cadrul procesului de productie, articolele de vesela Ionia trec printr-o etapa specifica de lustruire ce asigura o glazurare uniforma a intregii suprafete a produselor, pe care nu rezista nici cea mai mica urma de resturi de mancare care ar putea avea ca efect dezvoltarea micro-organismelor. Vesela din portelan Ionia nu se deterioreaza in timp, indiferent de numarul de spalari si a fost special fabricata astfel incat sa reziste la fluctuatiile de temperatura ce intervin intre operatiunile de spalare, depozitare, servire.


Detalii produs

Diametru: 16 cm

Ionia
11.117.517.00087

Date tehnice

Colectia
Artemis
Material
Portelan
Culoare
Alb
Tip produs
Farfurie intinsa
Forma
Rotunda
Stil imprimare
Fara imprimare
Diametru (cm)
16

Recenzii

Nota 
Scripcariu
26-10-2020

...

Veselă de foarte buna calitate și ușor de întreținut

Nota 
Elena A
08-05-2020

5/5

5/5

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie