Platou oval portelan Ionia Apollo 29 cm

Platou oval portelan Ionia Apollo
  • Platou oval portelan Ionia Apollo
  • Platou oval portelan Ionia Apollo
Platou oval portelan Ionia Apollo
Platou oval portelan Ionia Apollo Platou oval portelan Ionia Apollo

Platou oval portelan Ionia Apollo 29 cm

44,74 lei Rata 3,73 lei / luna
cu TVA
0 recenzii Scrie o recenzie
4001031
11.117.526.00019
Disponibil in stoc

Platou oval portelan Ionia Apollo 29 cm

Platou oval portelan Ionia Apollo 

Linia de portelanuri Apollo se identifica prin liniile ferme, elegante, suple si arcuite, dar si prin albul specific, plin de frumusete si mister, precum cel al Zeului Apollo, inrudit cu lumina translucida a lunii.
Apollo este infatisat ca un tanar chipes, insotit in permanenta de cele noua Muze, care ii inspirau pe muritorii de rand in domenii creative precum arta, muzica,poezia.
De la prima atingere a materiilor prime, pana la ultimele linii de design, nasterea si decorarea liniei de portelan Apollo este o sarbatoare speciala a artei, a omului creativ inspirat de Muze.

Fata de alte produse, vesela din portelan Ionia are caracteristici care o diferentiaza prin:

- Calitate absoluta a produselor, acestea fiind inspectate si verificate permanent, din stadiul de materie prima si pana in etapa de produse finit.
- Rezistenta la uzura - marginile si varfurile pieselor individuale sunt intarite prin matrite speciale.
- Reducerea cheltuielilor - degradarea si deteriorarea aspectului in timp a produselor din portelan sunt extrem de reduse, astfel, cei care achizitioneaza pentru industria HORECA vor putea face economii insemnate, deoarece nu trebuie sa inlocuiasca frecvent vesela.
- Economie si functionalitate - articolele din portelan Ionia sunt suprapozabile, astfel incat spatiul de depozitare necesar este considerabil optimizat si redus.
- Rezistenta la zgarieturi - portelanul Ionia nu poate fi zgariat nici cu cel mai ascutit dintre cutite, datorita temperaturii ridicate (peste 1400 grade Celsius) din procesul de fabricatie
- Siguranta - la spargere, articolele din portelan Ionia nu se fragmenteaza in bucati mici, ci se sparg in bucati mari, vizibile, usor de strans si aproape nevatamatoare.
- Accent pe igiena - in cadrul procesului de productie, articolele de vesela Ionia trec printr-o etapa specifica, de lustruire, ce asigura o glazurare uniforma a intregii suprafete a produselor, pe care nu rezista nici cea mai mica urma de resturi de mancare care ar putea avea ca efect dezvoltarea micro-organismelor. Vesela din portelan Ionia nu se deterioreaza in timp, indiferent de numarul de spalari,
- Rezistenta la socuri termice - articolele de portelan Ionia au fost special fabricate astfel incat sa reziste la fluctuatiile de temperatura ce intervin intre operatiunile de spalare, depozitare, servire.
- Design unic si modele rafinate pentru produsele destinate pietei HORECA, echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern precum si solicitarile companiilor, astfel incat rezultatele vor satisface si cele mai variate si rafinate gusturi.

Platoul oval din portelan, Ionia Apollo este disponibil pe dimensiunea: 29 cm 

Ionia
11.117.526.00019

Date tehnice

Colectia
Apollo
Material
Portelan
Culoare
Alb
Tip produs
Platou
Forma
Ovala
Stil imprimare
Fara imprimare
Diametru (cm)
29

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie