Platou oval portelan Ionia Olympia 28 cm

Platou oval portelan Ionia Olympia
  • Platou oval portelan Ionia Olympia
  • Platou oval portelan Ionia Olympia
  • Platou oval portelan Ionia Olympia
Platou oval portelan Ionia Olympia
Platou oval portelan Ionia Olympia Platou oval portelan Ionia Olympia Platou oval portelan Ionia Olympia

Platou oval portelan Ionia Olympia 28 cm

45,70 lei Rata 3,81 lei / luna
cu TVA
0 recenzii Scrie o recenzie
4001531
11.117.526.00086
Disponibil in stoc

Platou oval portelan Ionia Olympia 28 cm

Platou oval din portelan Ionia Olympia 

Linia de vesela din portelan Ionia Olympia are trasaturi suple, cu modele in relief, de un alb pur, care ne duce cu gandul catre frumoasele preotese din Grecia antica, imbracate in rochii imaculate, cu falduri, pazind focuri sacre ce ardeau permanent in sanctuare, pentru a pastra bunavointa zeilor olimpieni. Designul in relief imbina formele geometrice patrate cu cele curbe, asocieri care creeaza senzatia de dinamic, de comunicare intre celest si terestru.
Totodata, linia de vesela din portelan Ionia Olympia ne aminteste de orasul in care s-au desfasurat pentru prima data Jocurile Olimpice, in Grecia antica.

Portelanul IONIAfabricat in Grecia, reprezinta combinatia ideala intre calitate si design.

Fata de alte produse, vesela din portelan Ionia are caracteristici care o diferentiaza prin:

- Calitate absoluta a produselor, acestea fiind inspectate si verificate permanent, din stadiul de materie prima si pana in etapa de produse finit.
- Rezistenta la uzura - marginile si varfurile pieselor individuale sunt intarite prin matrite speciale.
- Reducerea cheltuielilor - degradarea si deteriorarea aspectului in timp a produselor din portelan sunt extrem de reduse, astfel, cei care achizitioneaza pentru industria HORECA vor putea face economii insemnate, deoarece nu trebuie sa inlocuiasca frecvent vesela.
- Economie si functionalitate - articolele din portelan Ionia sunt suprapozabile, astfel incat spatiul de depozitare necesar este considerabil optimizat si redus.
- Rezistenta la zgarieturi - portelanul Ionia nu poate fi zgariat nici cu cel mai ascutit dintre cutite, datorita temperaturii ridicate (peste 1400 grade Celsius) din procesul de fabricatie
- Siguranta - la spargere, articolele din portelan Ionia nu se fragmenteaza in bucati mici, ci se sparg in bucati mari, vizibile, usor de strans si aproape nevatamatoare.
- Accent pe igiena - in cadrul procesului de productie, articolele de vesela Ionia trec printr-o etapa specifica,  de lustruire,  ce asigura o glazurare uniforma a intregii suprafete a produselor, pe care nu rezista nici cea mai mica urma de resturi de mancare care ar putea avea ca efect dezvoltarea micro-organismelor. Vesela din portelan Ionia nu se deterioreaza in timp, indiferent de numarul de spalari,
- Rezistenta la socuri termice - articolele de portelan Ionia au fost special fabricate astfel incat sa reziste la fluctuatiile de temperatura ce intervin intre operatiunile de spalare, depozitare, servire.
- Design unic si modele rafinate pentru produsele destinate pietei HORECA, echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern precum si solicitarile companiilor, astfel incat rezultatele vor satisface si cele mai variate si rafinate gusturi.

Platoul oval din portelan Ionia Olympia este disponibil pe dimensiunea: 28 cm

Ionia
11.117.526.00086

Date tehnice

Colectia
Olympia
Material
Portelan
Culoare
Alb
Tip produs
Platou
Forma
Ovala
Stil imprimare
Fara imprimare
Diametru (cm)
28

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie