Incalzirea Teraselor & Echipamente de iarna

Incalzitoare infrarosu

Incalzirea terasei sau balconului este un "must have" in zilele noastre, acestea reprezentand un trend pentru utilizarea spatiului in aer liber in perioadele reci ale anului. Pentru fumatori si nu numai, dotarea terasei cu incalzitoare infrarosu, inseamna mai multa libertate si confort, in timp ce savureaza o bautura calda alaturi de cei dragi. Practice, performante si cu incalzire instanta, acestea ofera caldura si ambianta terasei tale.

Incalzitoarele pentru terasa sunt aparate de incalzire destinate utilizarii in spatiile deschise si semi-deschise, precum gradini, terase, spatii comerciale sau hale.

Afla mai multe detalii din articolul de pe blog!

Aparate electrice si de incalzit

Iti oferim o linie completa de aparate electrice si de incalzit, de la aeroterme si convectoare, pana la calorifere electrice pe baza de ulei, cu design elegant, contemporan, marca Black + Decker.

Black + Decker ofera astfel solutii fixe sau mobile, fiabile si estetice ce au in comun o eleganta subliniata de culoarea clasica negru mat, astfel incat se pot integra cu usurinta in orice tip de decor.

De asemenea, Black + Decker asigura consumatorii de confortul de utilizare, produsele fiind adaptate cerintelor de performanta, dar si consumului redus de energie.

Din Revista Online

Optiuni pentru un sistem de incalzire eficient

Incalzirea este un element important pentru confortul din interiorul locuintei noastre, cu precadere in timpul lunilor de iarna, atunci cand...

Citeste tot

Freze de zapada

Magazinul Yalco va ofera freze de zapada pe benzina marca Stanley, cu ajutorul carora puteti indeparta in mod rapid si eficient excesul de zapada.

Frezele de zapada pe benzina sunt mai durabile decat cele electrice si au o raza de actiune pe o suprafata mai mare. Frezele de zapada Stanley au 6 viteze de mers inainte si 2 viteze de mers inapoi pentru o manevrare eficienta a utilajului. Pentru alimentarea frezelor pe benzina, puteti folosi benzina obisnuita cu cifra octanica minim 95 (fara plumb sau cu continut redus de plumb pentru a reduce depozitele din camera de combustie).