Fierastrau pendular DeWalt DWE349, 650 W, Maner superior

Fierastrau pendular DeWalt DWE349, 650 W, Maner superior
 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Fierastrau pendular DeWalt DWE349, 650 W, Maner superior
Pret de vanzare: 437,30 lei
TVA inclus
Rata 36,44 lei / luna
Pret de lista: 563,23 lei
0 recenzii Scrie o recenzie
DWE349
14.263.762.00486
Disponibil in stoc

Fierastrau pendular DeWalt DWE349, 650 W, Maner superior

Fierastrau pendular DeWalt DWE349, 650 W, Maner superior - Descriere

Fierastrau pendular DeWalt DWE349, 650 W, Maner superior


Fierastraul pendular DeWalt DWE349 este un instrument robust si fiabil, proiectat pentru taieri precise si eficiente intr-o varietate de materiale. Cu un motor puternic de 650 W si un design ergonomic cu maner superior, acest fierastrau este ideal pentru ateliere profesionale si proiecte DIY.

Caracteristici:

 • Putere si performanta: Motorul puternic de 650 W ofera puterea necesara pentru taieri rapide si eficiente.
 • Design ergonomic: Manerul superior ergonomic permite utilizatorului sa controleze si sa manevreze usor fierastraul pentru taieri precise.
 • Functie pendulara: Functia pendulara reglabila permite ajustarea unghiului de taiere pentru a se potrivi diferitelor aplicatii si materiale.
 • Adancime de taiere reglabila: Adancimea de taiere poate fi ajustata pentru a obtine taieturi precise in diverse grosimi de material.
 • Sistem de schimbare rapida a lamei: Sistemul de schimbare rapida a lamei permite schimbarea usoara si rapida a lamei fara a fi nevoie de unelte suplimentare;
 • Tip alimentare la retea;
 • Putere (W) 650;
 • Frecventa curse (curse/min) 0 - 3200;
 • Lungime cursa (mm) 20;
 • Numar trepte de pendulare 4;
 • Capacitate de taiere in lemn (mm) 85;
 • Capacitate de taiere in otel (mm) 10;
 • Capacitate de taiere in aluminiu (mm) 20;
 • Tensiune de alimentare (V/Hz/Ph) 230/50/1;
 • Turatie variabila da;
 • Control electronic turatie da;
 • Aplicatii taierea lemnului, plasticului si materialelor metalice;
 • Dimensiune neta lungime (mm) 230;
 • Dimensiune neta inaltime (mm) 200;
 • Greutate neta (kg) 2.0;
 • Sistem brevetat de schimbare rapida si usoara a lamei fara cheie care accepta si lame cu prindere in T;
 • Designul ergonomic ofera utilizatorului confort si versatilitate in utilizare;
 • Selectorul de viteza variabila si declansatorul permit taierea controlata in toate materialele;
 • Prin cele patru miscari de pendulare se controleaza modul de taiere ce poate fi agresiv sau fin;
 • Talpa reglabila cu protectie anti-zgariere se poate inclina pana la 45° in ambele directii;
 • Rola conica de ghidare a lamei controleaza si limiteaza abaterea lamei la adancimea maxima de taiere;
 • Poate fi folosit cu un ghidaj paralel sau un ghidaj circular pentru o taiere precisa a formei;
 • Compatibil cu lama de taiere DEWALT - DT2074 pentru taierea canturilor.


Avantaje:

 • Performanta fiabila: Construit pentru a rezista utilizarii intensive in ateliere profesionale, oferind rezultate consistente de fiecare data.
 • Versatilitate: Potrivit pentru o gama larga de materiale, inclusiv lemn, metal si materiale plastice.
 • Manevrabilitate: Designul ergonomic si manerul superior permit utilizatorului sa controleze si sa manevreze usor fierastraul pentru taieri precise.
 • Usor de utilizat: Designul simplu si intuitiv face fierastraul pendular DeWalt DWE349 usor de utilizat chiar si pentru cei fara experienta in domeniu.


Aplicatii recomandate:

Tamplarie: Ideal pentru taierea lemnului in diverse aplicatii de tamplarie, inclusiv constructia de mobilier si amenajari interioare.

Lucrari de constructii: Potrivit pentru taierea materialelor de constructie, cum ar fi grinzi, placi de gips-carton si materiale plastice.

Proiecte DIY: Perfect pentru proiecte DIY acasa sau la garaj, inclusiv renovari, reparatii si proiecte de hobby.


Fierastraul pendular DeWalt DWE349 este partenerul ideal pentru proiectele tale de taiere, oferind putere, precizie si fiabilitate intr-un instrument compact si usor de utilizat. Achizitioneaza acum si experimenteaza performanta si versatilitatea acestui fierastrau pendular de incredere.

Fierastrau pendular DeWalt DWE349, 650 W, Maner superior - Detalii

DeWALT
14.263.762.00486

Date tehnice

Lungime
230 mm
Tensiune alimentare
230 V
Putere nominala
650 W
Numar curse
0-3200 cpm
Lungime cursa
20 mm
Trepte viteza
4
Inaltime
200 mm
Adancime de taiere in aluminiu
20 mm
Adancime de taiere in lemn
85 mm
Adancime de taiere in otel
10 mm
Tip produs
Fierastrau pendular
Tip alimentare
La retea
Tip utilizare
Profesional
Utilizat pentru
Lemn
PVC
Taiere
Greutate
2 Kg

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Consimțământ pentru cookie-uri