Lista de produse dupa marca DeWalt

In cei peste 90 de ani de activitate, DEWALT si-a dobandit reputatia pentru proiectarea si fabricarea de scule profesionale pentru profesionisti. In 1923, Raymond DEWALT a inventat ferastraul circular cu brat radial continuand in urmatoarele decenii sa stabileasca standardul de calitate si durabilitate:.” Cumperi o unealta si primesti in plus  experienta relevanta si satisfactia lucrului bine facut”.

Asa si-au castigat reputatia in randul utilizatorilor profesionisti: robustete, putere, precizie, ergonomie si incredere. Acestea au devenit valori atasate brandului DEWALT. Combinatia de culori Galben/Negru de pe sculele electrice si accesoriile lor este o marca inregistrata DEWALT.

Astazi, aceste caracteristici sunt incorporate in fiecare produs de DEWALT oferind o gama larga foarte performanta de scule electrice "portabile" si de accesorii. Utilizarea produselor DEWALT de catre profesionisti din toata lumea a condus marca DEWALT catre pozitia de  leader in vanzarea de scule electrice profesionale in America de Nord si sa devina brandul cu cea mai rapida crestere din lume in ultimii cinci ani.

Sunt 742 produse.

Se afiseaza 1-12 din 742