Masina de frezat profesionala Crown CT26010HX, 20 V, 6 - 8 mm, 20 mm

Masina de frezat profesionala Crown CT26010HX, 20 V, 6 - 8 mm, 20 mm
 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Masina de frezat profesionala Crown CT26010HX, 20 V, 6 - 8 mm, 20 mm
Pret de vanzare: 711,87 lei
TVA inclus
Rata 59,32 lei / luna
Pret de lista: 814,08 lei

Inclusiv 2,38 lei pentru ecotaxa (nu este afectat de reduceri)

0 recenzii Scrie o recenzie
CT26010HX
14.520.762.00075
Disponibil in stoc

Masina de frezat profesionala Crown CT26010HX, 20 V, 6 - 8 mm, 20 mm

Masina de frezat profesionala Crown CT26010HX, 20 V, 6 - 8 mm, 20 mm - Descriere

Masina de frezat profesionala Crown CT26010HX, 20 V, 6 - 8 mm, 20 mm


Descoperiti Precizia Profesionala cu Masina de Frezat Profesionala Crown CT26010HX, 20V, 6 - 8 mm, 20 mm!

Masina de Frezat Profesionala Crown CT26010HX este instrumentul perfect pentru cei care cauta performanta superioara si versatilitate in lucrarile de prelucrare si finisare a lemnului sau a altor materiale. Cu o sursa de alimentare de 20V si capacitatea de a utiliza freze cu diametru de 6 - 8 mm, acesta ofera control total si flexibilitate pentru proiectele dvs.

Putere de Exceptie: Cu motorul sau puternic de 20V, masina de frezat Crown CT26010HX va asigura puterea necesara pentru a face fata celor mai solicitante aplicatii. Turatiile reglabile va permit sa adaptati cu usurinta viteza pentru a se potrivi cerintelor fiecarui proiect.

Versatilitate Fara Margini: Cu capacitatea de a utiliza freze cu diametru variabil de 6 - 8 mm, puteti realiza o varietate de lucrari de frezare, de la finisarea detaliata la prelucrarea materialelor mai groase. Acest nivel de versatilitate face din CT26010HX un instrument indispensabil pentru atelierele profesionale.

Precizie Uluitoare: Manerele ergonomice si designul precis va permit sa controlati cu usurinta masina de frezat, asigurand finisaje precise si uniforme. Adancimea de frezare de 20 mm va ofera flexibilitate pentru a va adapta la nevoile proiectelor dvs.

Constructie Solida: Masina de frezat Crown este construita pentru a rezista utilizarii intensive. Puteti avea incredere ca acest instrument profesional va oferi performante constante de-a lungul timpului.

Mobil si Portabil: Fiind alimentata de o baterie de 20V, CT26010HX va ofera mobilitate fara restrictii. Lucrati in orice locatie fara a fi limitati de cabluri sau prize de curent.

Siguranta in Prim Plan: Butonul de blocare a pornirii si alte caracteristici de siguranta va protejeaza impotriva pornirii accidentale si asigura o experienta de lucru sigura.

Indiferent daca sunteti un profesionist experimentat sau un pasionat de bricolaj, Masina de Frezat Profesionala Crown CT26010HX va ajuta sa realizati proiectele cu precizie si eficienta. Transformati lemnul sau alte materiale in creatii remarcabile. Adaugati aceasta masina de frezat in cosul dvs. acum si experimentati calitatea si performanta la nivel profesional!

Caracteristici:

 • Tip baterie: Litiu-ion;
 • Tensiune nominala: 20 V max. *;
 • Baterii compatibile: CAB208016XE, CAB208016XE CB, CAB205014XE, CAB204015XE, CAB204015XE CB, CAB204014XE, CAB204014XE CB, CAB202013XE, CAB202013XECB;
 • Nici-o viteza de incarcare: 10000-30000 minˉ¹;
 • Ø interior colt: 6 / 8 mm;
 • Cursa bazei: 20 mm;
 • Greutate 2 kg.

Masina de frezat profesionala Crown CT26010HX, 20 V, 6 - 8 mm, 20 mm - Detalii

Crown
14.520.762.00075

Date tehnice

Tensiune alimentare
20 V
Tip acumulator
Li-Ion
Lungime cursa
20 mm
Tip produs
Freza
Tip utilizare
Profesional
Utilizat pentru
Frezare
Greutate
2 Kg

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Consimțământ pentru cookie-uri