Producatorul Crown

In 1983, Chaosheng Xu infiinteaza in localitatea Shanghu o fabrica pentru slefuit, aceasta fiind una dintre putinele intreprinderi industriale din provincia YongKang la acea vreme. La inceput, fabrica a angajat doar 10 muncitori pentru a produce lame de slefuit, avand o linie de productie foarte mica, valoarea vanzarilor anuale fiind de aproximativ 14.000$. In anii urmatori, compania creste vanzarile pe piata interna si incepe sa dezvolte comertul catre export.

Dezvoltarea  cat mai puternica a companiei, convinge conducerea  ca in 1994 sa isi diversifice propria linie de produse si sa inceapa sa se angajeze in productia si vanzarea de de scule electrice. In anii urmatori, valoarea vanzarilor companiei a depasit 1.400.000$. In aceeasi perioada,  Steven Xu se alatura echipei de conducere. Viziunea sa moderna, favorizeaza angajarea unor specialisti straini ce conduce la cresterea competitivitatii companiei la nivel international. Ca urmare, compania primeste certificari profesionale UL, GS, CE si EMC si extinde vanzarile de produse in pietele din Orientul Mijlociu, America de Sud, Asia de Sud Est si catre pietele europene si americane.

Incepand din 2016, MERIT LINK International AG a inceput sa se dezvolte pe pietele europene concentardu-se pe o noua linie premium de scule electrice si echipamente numita seria B3. In linia B3, designul a fost complet retusat si a fost adaugata o noua imbunatatire  a performantelor  pentru a concura impotriva brandurilor cunoscute le nivel mondial. Noul centru de cercetare si dezvoltare este angajat sa dezvolte in mod constant noi produse si categorii pentru a satisfacem nevoile utilizatorilor profesionisti

Ce spun Clientii

"Recomand! Calitate foarte buna."

star star star star star Doru

"Produse foarte bune"

star star star star star Loredana

"Recomand!"

star star star star star Dan

"Sunt foarte incantata de toate produsele cumparate, atat de calitatea lor cat si de livrare. Recomand cu caldura."

star star star star star Mariana

"Promptitudine!!!"

star star star star star Constanta

"Foarte multumit, super ok."

star star star star star Petrisor

"Sunt foarte multumita de calitatea produselor!"

star star star star star Maria

"Pret foarte bun, calitate, sotie incantata. Multumesc."

star star star star star Tudorel

"Calitate exceptionala, urmeaza sa mai comand."

star star star star star Carmen
group_work Consimțământ pentru cookie-uri