Lista de produse dupa marca Crown

In 1983, Chaosheng Xu infiinteaza in localitatea Shanghu o fabrica pentru slefuit, aceasta fiind una dintre putinele intreprinderi industriale din provincia YongKang la acea vreme. La inceput, fabrica a angajat doar 10 muncitori pentru a produce lame de slefuit, avand o linie de productie foarte mica, valoarea vanzarilor anuale fiind de aproximativ 14.000$. In anii urmatori, compania creste vanzarile pe piata interna si incepe sa dezvolte comertul catre export.

Incepand din 1992 devine cel mai mare platitor de taxe locale si negociaza un “joint venture” important cu parteneri straini. De asemnea , isi schimba denumirea in „Zhejiang Yongkang Jiamei Bakelite Grinding Wheel Co., Ltd”.

In acelasi an, isi construieste primul birou propriu de imbunatatire a modului sau de managament, concentradu-se pe inovatii noi de idei si tehnologii. Brandul CROWN incepe sa devina popular atat pe pietele interne cat si pe cele externe.

Dezvoltarea  cat mai puternica a companiei, convinge conducerea  ca in 1994 sa isi diversifice propria linie de produse si sa inceapa sa se angajeze in productia si vanzarea de de scule electrice. In anii urmatori, valoarea vanzarilor companiei a depasit 1.400.000$. In aceeasi perioada,  Steven Xu se alatura echipei de conducere. Viziunea sa moderna, favorizeaza angajarea unor specialisti straini ce conduce la cresterea competitivitatii companiei la nivel international. Ca urmare, compania primeste certificari profesionale UL, GS, CE si EMC si extinde vanzarile de produse in pietele din Orientul Mijlociu, America de Sud, Asia de Sud Est si catre pietele europene si americane.

In anul 2000 compania stabileste „CROWN Power Tools Manufacture Co.,Ltd.” in Jihua, iar in urmatorii doi ani, valoarea totala a vanzarilor Crown Group depaseste 140.000.000$.

In mai 2002, CROWN incepe sa colaboreze cu marile branduri mondiale de unelte electrice pentru poiectul OEM.

In martie 2004, compania lanseaza ziarul Crown, ziar ce acorda in paginile sale o mare atentie productiei corporatiste.

In mai 2004, CROWN isi infiinteaza propriul brand, si incepe sa vanda produse rebrandate in special in pietele din Asia de Sud-Est.

CROWN a infiintat un “joint-venture” cu “Zhejiang Hengtai Machinery Co. Ltd” si incepe sa produca instrumente de gradina la scara larga. In acelasi an produce lanseaza ERP pentru piese de schimb si produse.

In 2006 infiinteaza "Zhejiang Gosail Trading Co., Ltd" care separa porductia si vanzarile si, creeaza un sistem de perfectionare pentru formarea de noi talente profesionale. Pentru o mai buna coordonare a activitatii dintre sediul central si filialele CROWN, CROWN creeaza "CROWN Investment Group Co., Ltd.", concentrata pe fabricarea de scule si investitii industriale.

In 2010, pentru a gestiona mai bine strategia de afaceri, branduri, vanzari, marketing, logistica si furnizori, in Shanghai este fondata “Merit Link Co. Ltd”. Grupul de legatura MERIT achizitioneaza marcile DWT si Tosan si incepe sa le vanda cu barndul CROWN , atat pe piata interna cat si la nivel international.

In 2010 compania infiinteaza in Elvetia, la Stabio, un birou specializat cu o echipa profesionista care sa urmareasca si sa sprijine comunicarea , designul, marketingul, dezvoltarea marcilor si clientii din intreaga lume.

Incepand din 2016, MERIT LINK International AG a inceput sa se dezvolte pe pietele europene concentardu-se pe o noua linie premium de scule electrice si echipamente numita seria B3. In linia B3, designul a fost complet retusat si a fost adaugata o noua imbunatatire  a performantelor  pentru a concura impotriva brandurilor cunoscute le nivel mondial. Noul centru de cercetare si dezvoltare este angajat sa dezvolte in mod constant noi produse si categorii pentru a satisfacem nevoile utilizatorilor profesionisti

Sunt 41 produse.

Se afiseaza 1-12 din 41