Masina De Debitat Pentru Lemn/Aluminiu DeWalt DWS780 1675W 305x30mm

  %
Masina De Debitat Pentru Lemn/Aluminiu DeWalt DWS780 1675W 305x30mm
 1 2 3
Masina De Debitat Pentru Lemn/Aluminiu DeWalt DWS780 1675W 305x30mm
Pret de vanzare: 4.974,59 lei
TVA inclus
Rata 414,55 lei / luna
Pret de lista: 5.367,85 lei

Inclusiv 41,65 lei pentru ecotaxa (nu este afectat de reduceri)

Acest produs beneficiaza de reducere in cos.
0 recenzii Scrie o recenzie
DWS780
14.263.762.00044
Disponibil in stoc

Masina De Debitat Pentru Lemn/Aluminiu DeWalt DWS780 1675W 305x30mm

Putere nominla: 1675 W;
Dimensiuni disc: 305 x 30 mm.

Masina De Debitat Pentru Lemn/Aluminiu DeWalt DWS780 1675W 305x30mm - Descriere

Masina De Debitat Pentru Lemn/Aluminiu DeWalt DWS780 1675W 305x30mm

Masina De Debitat Pentru Lemn/Aluminiu DeWalt DWS780 1675W 305x30mm asigura performante remarcabile la taierea profilelor mici dar si a materialelor de constructie mari precum cheresteaua cu dimensiuni de pana la 110 x 303 mm. Indicatorul liniei de taiere cu umbra XPS asigura alinierea precisa si rapida a discului in timp ce ilumineaza piesa de lucru pentru o productivitate sporita. Debitorul dispune de durabilitate in aplicatii ultra profesionale datorita posibilitatii de reglare permanenta a masinii pentru a se mentine acuratetea o perioada lunga de timp.
Masina de debitat dispune de noul sistem de reglare pentru taierea in unghi asigura acuratete si setari simple ale unghiului de inclinare pana la 49° in stanga si dreapta. Debitorul este prevazut cu un control maxim in ambele moduri de taiere deoarece schimbarea setarilor se face simplu si rapid. Functia de blocare cu cama a unghiului de taiere asigura o setare usoara si rapida a unghiului permitand utilizatorului sa regleze unghiuri intre 0° - 50° spre stanga si 0° - 60° spre dreapta. Designul ghidajului si al mesei asigura o acuratete pe termen lung, iar ghidajul glisant asigura suport maxim la taierea materialelor mari indiferent de unghi sau de combinatia unghiurilor. Debitorul dispune de sine orizontale liniare care utilizeaza ghidaje din bronz pentru a se asigura o precizie maxima la taierea materialelor cu latime de pana la 345 mm. Designul masinii de debitat este compact si greutatea acesteia este redusa- acestea fiind caracteristici care asigura ferastraului circular o mare capacitate de transport pe santier. Controlul remarcabil al prafului asigura o vizibilitate sporita a zonei de taiere. Fierastraul circular dispune de control electronic al vitezei ce regleaza viteza de taiere in alte materiale decat lemn. Sistemul inovativ de oprire al rotatiei permite reglarea adancimii de taiere pentru aplicatiile de canelare si faltuire.

Caracteristici:

 • Putere nominla: 1675 W;
 • Dimensiuni disc: 305 x 30 mm.

Masina De Debitat Pentru Lemn/Aluminiu DeWalt DWS780 1675W 305x30mm - Detalii

DeWALT
14.263.762.00044

Date tehnice

Tensiune alimentare
230 V
Putere nominala
1675 W
Diametru disc
305 mm
Diametru arbore disc
30 mm
Capacitate de inclinare
49°
Adancime maxima de taiere la 90°
110 mm
170 mm
Capacitate de taiere unghiulara (dreapta/stanga)
50°/60°
Capacitate de taiere la 90°/45° (l x h)
330x45 mm
Capacitate de taiere la 45°/45°
244x58 mm
Capacitate de taiere la 90°/90° (l x h)
303x110 mm
Capacitate de taiere la 45°/90° (l x h)
211x112 mm
Turatie in gol
3.800 rpm
Tip produs
Masina de debitat
Suprafata de lucru
Lemn/Aluminiu
Tip alimentare
Electrica
Tip utilizare
Profesional
Utilizat pentru
Taiere
Greutate
24,8 Kg

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Descarca

DWS780

Descarca (0)
Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Consimțământ pentru cookie-uri