Casuta de gradina gri Keter Cortina 9x7

Casuta de gradina gri Keter Cortina 9x7
 1 2 3 4 5 6
Casuta de gradina gri Keter Cortina 9x7
Pret de vanzare: 6.593,83 lei
TVA inclus
Rata 549,49 lei / luna
Pret de lista: 7.349,14 lei
0 recenzii Scrie o recenzie
255060
13.516.752.00107
Ultimele produse in stoc

Casuta de gradina gri Keter Cortina 9x7

Cantitate

Casuta de gradina gri Keter Cortina 9x7 - Descriere

Casuta de gradina gri Keter Cortina 9x7 tip magazie de gradina cu aspect modern si structura solida este o alegere optima pentru gradina, fiind potrivita pentru depozitarea uneltelor de lucru si gradinarit, precum si a obiectelor din gospodarie, masinii de tuns iarba, motosapelor sau motocoaselor de gradina, gratarului, bicicletelor, mobilierului de gradina, ghivecelor si jardinierelor, pernelor si accesoriilor pentru piscina, echipamentelor sportive sau a jucariilor.

Sopron de gradina Cortina este o magazie de depozitare de dimensiuni generoase, realizata din Evotech™, material de ultima generatie, un compozit avansat care ofera frumusetea naturala a unui finisaj real din lemn, in timp ce va salveaza dificultatile de acoperiri si reparatii.

Culoarea gri si aspectul de lemn ii confera magaziei depozitare gradina o nota eleganta in orice decor de gradina rezidentiala, design pe care o casuta metalica nu il poate indeplini.

Acoperisul modern cu panta al casutei de gradina Cortina rezista cu usurinta la greutatea zapezii la o sarcina de pana la 150 kg/m², iar podeaua durabila are rolul de a proteja interiorul impotriva factorilor atmosferici si a rozatoarelor si va rezista usor la greutatea obiectelor depozitate, protejandu-le de noroi si ploaie.

Casuta de scule gradina Keter Cortina 9x7 nu necesita intretinere, magazia de depozitare fiind un avanataj inidiscutabil comparativ cu orice casuta pentru drepozitare din lemn. Diferenta este vizibila dupa aproximativ un an, atunci cand lemnul necesita o alta protectie si intretinere costisitoare si laborioasa, in timp ce casuta pentru gradina Keter Cortina isi pastreaza culoarea si aspectul pentru o perioada indelungata de timp.

Constructia casutei pentru unelte nu necesita tratamente suplimentare, fiind rezistenta la umidiatate si la razele UV, astfel incat isi va pastra in permanenta culoarea. Magazia pentru curte este realizata dintr-un material de inalta calitate ce nu se decojeste si nu necesita intretinere. Usile cu dubla deschidere permit accesul liber la interior, in timp ce suprafata interioara este de 6,04 m².


Caracteristici:

 • casuta de gradina gri Keter Cortina este un sopron clasic, cu acoperis cu panta si panou de perete din rasina
 • este construita din panouri duble Evotech™ pentru o mai mare rezistenta si rigiditate
 • armatura din otel inclusa pentru o casuta ultra-rezistenta
 • are usi duble standard 
 • panourile Evotech™ pot fi gaurite pentru a adauga carlige, rafturi, etc.
 • casuta Cortina dispune de panouri de caracteristici realizate din compozit inovator Evotech™, oferindu-va aspectul lemnului natural
 • are podea din rasina cu rezistenta mare la factorii atmosferici si rozatoare
 • panou de ventilatie incorporat
 • sistem de blocare din otel inoxidabil pentru o mai mare securitate
 • este fabricata din plastic durabil, de intretinere redusa si din material plastic, fara decolorare, cu o constructie pe perete dublu
 • ferestrele fixe permit lumina naturala in interior


Casuta de gradina Keter Cortina 9x7 dispune de un ventilator care asigura circulatia aerului pentru a proteja obiectele depozitate de umiditate si mentine interiorul casutei uscat si ventilat, indiferent de sezon, astfel incat te vei bucura de un sopron de gradina aerisit, fara urma de mucegai.Usile casutei Keter Cortina 9x7 pot fi blocate cu un zavor metalic solid, care poate fi, de asemenea, securizat cu un lacat ( lacatul nu este inclus ), astfel incat puteti asigura obiectele depozitate in interior.
Ferestrele fixe permit ca lumina naturala sa patrunda in interiorul casutei de gradina.


Dimensiuni exterioare asamblate: 279 x 216 x 226 cm

Dimensiuni interne: 264 x 201 x 219.5 cm

Dimensiuni colet: 227 x 132 x 37 cm

Dimensiuni usi [l x h]: 138.8 x 182.5 cm

Greutate: 172 kg

Casuta de gradina gri Keter Cortina 9x7 - Detalii

Keter
13.516.752.00107

Date tehnice

Colectia
Cortina
Material
Evotech
Dimensiuni
279 x 216 x 226 cm (exterior)
Culoare
Gri
Tip produs
Casuta gradina
Usa dubla
Da
Sistem de inchidere
Da
Luminator
Da
Ventilatie
Da
Balamale
Da
Podea
Da
Fereastra
Da
Greutate
172 kg

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Consimțământ pentru cookie-uri