Farfurie paste adanca portelan Bonna Luca Ocean 28 cm

Farfurie paste adanca portelan Bonna Luca Ocean 28 cm

Farfurie paste adanca portelan Bonna Luca Ocean 28 cm

65,81 lei Rata 5,48 lei/ luna
cu TVA
0 recenzii Scrie o recenzie
11.114.517.00154
Ultimele produse in stoc

Farfurie paste adanca portelan Bonna Luca Ocean 28 cm

Cantitate

Farfurie paste adanca portelan Bonna Luca Ocean 28 cm este recomandata pentru servirea pastelor, dar si a deserturilor. Aceasta are diametrul de 28 cm si prezinta un design abstract.

Pentru producatorul Bonna, gastronomia este o experienta deosebita iar valoarea de prezentare si de ambianta sunt la fel de importante ca si servirea mesei si mancarea. Astfel, scopul sau este de a realiza cele mai frumoase seturi de masa pentru zone de dining aglomerate, cu caracteristici ce scot in evidenta rezistenta produselor, precum si esteticul acestora.

Indeplinind cele mai dure cerinte, toate produsele Bonna care au fost identificate cu acest tip de rezistenta, sunt proiectate  pentru a fi utilizate pentru un timp cat mai indelungat. Pe langa estetica, produsele Bonna au fost concepute pentru a fi usor stivuite.

Bonna foloseste la producerea articolelor din gama sa materiale din clasa premium, pentru a preveni zgaraieturile provocate de masinile de spalat industriale sau tacamuri. Transluciditatea este rezultatul unui proces de cercetare si dezvoltare profunda, astfel incat, Bonna a realizat o formula ce ofera o luminozitate unica produselor.

Colectia Luca Ocean a brandului Bonna este realizata manual, ceea ce ii ofera autenticitate. Aceasta ofera optiuni nelimitate, cu forme variate.


Detalii produs

Diametru: 28 cm

Bonna
11.114.517.00154

Date tehnice

Colectia
Luca Ocean
Material
Portelan
Culoare
Albastru
Tip produs
Farfurie adanca
Forma
Rotunda
Se poate spala la masina de spalat vase
Da
Se poate utiliza in cuptorul cu microunde
Da
Stil imprimare
Abstract
Diametru (cm)
28

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie