Generator curent electric Black+Decker BXGND6300E, Diesel, 6.3 KVA

Generator curent electric Black+Decker BXGND6300E, Diesel, 6.3 KVA
 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Generator curent electric Black+Decker BXGND6300E, Diesel, 6.3 KVA
Pret de vanzare: 9.971,03 lei
TVA inclus
Rata 830,92 lei / luna
Pret de lista: 12.465,25 lei

Inclusiv 41,65 lei pentru ecotaxa (nu este afectat de reduceri)

0 recenzii Scrie o recenzie
BXGND6300E
14.292.767.00021
Disponibil in stoc

Generator curent electric Black+Decker BXGND6300E, Diesel, 6.3 KVA

Generator curent electric Black+Decker BXGND6300E, Diesel, 6.3 KVA - Descriere

Generator curent electric Black+Decker BXGND6300E, Diesel, 6.3 KVA


Asigura-ti o sursa de curent fiabila cu Generatorul de Curent Electric Black+Decker BXGND6300E, Diesel, cu o putere impresionanta de 6.3 KVA. Fie ca esti pe santier sau intr-o zona fara alimentare electrica, acest generator iti ofera energie constanta pentru a-ti alimenta echipamentele si dispozitivele.

Cu tehnologia avansata Diesel si o capacitate de 6.3 KVA, acest generator asigura puterea necesara pentru a alimenta multiple echipamente simultan. Indiferent daca esti in calatorie sau in mijlocul unei interventii, generatorul Black+Decker ofera performante superioare si stabilitate in orice conditii.

Construit pentru durabilitate si portabilitate, acest generator este solutia perfecta pentru situatii de urgenta sau proiecte in zone izolate. Usor de manevrat si cu un design compact, il poti transporta cu usurinta acolo unde este nevoie de alimentare suplimentara.

Investeste in siguranta si fiabilitate cu Generatorul de Curent Electric Black+Decker BXGND6300E. Cu capacitatea sa puternica si caracteristicile avansate, vei putea continua activitatile in ciuda intreruperilor de curent. Comanda acum pentru a-ti asigura sursa ta mobila de energie electrica in orice situatie.

Caracteristici:

 • Carcasa metalica;
 • Dotat cu maner fix si 4 roti pentru a fi usor de pozitionat in locul in care doriti;
 • Motor termic, cu alimentare cu motorina;
 • Rezervor de combustibil cu capacitatea de 12 l;
 • Pornire electrica;
 • Dotat cu 3 prize pentru alimentari diverse: 2 x 16 A, 1 x 32 A;
 • AVR-ul asigura o tensiune constanta pentru a proteja consumatorii casnici sensibili la variatiile de tensiune;
 • Autonomie de functionarea la 100% sarcina - 7 h.
 • Tip pornire: electrica;
 • Include panou automatizare: nu;
 • Protectie suprasarcina: Da;
 • Dotat cu AVR: da;
 • Voltmetru: Da;
 • Comutator ON/OFF: Da;
 • Rotile deplasare: Da;
 • Maner Da;
 • Autonomie la 100% sarcina (h) 7;
 • Tip motor: Diesel;
 • Putere maxima (W): 6300;
 • Putere nominala (W): 6000;
 • Putere motor (CP): 12;
 • Viteza de rotatie (rpm): 3000;
 • Capacitate rezervor (l): 12;
 • Capacitate baie de ulei (l): 1.65;
 • Tip priza: 2 x 16 A, 1 x 32 A;
 • Tensiune (V): 230;
 • Nivel zgomot (dB): 72;
 • Greutate (kg): 160;
 • Dimensiuni Lxlxh (mm): 960 x 560 x 790 mm.

Generator curent electric Black+Decker BXGND6300E, Diesel, 6.3 KVA - Detalii

Black and Decker
14.292.767.00021

Date tehnice

Putere nominala
6000 W
Putere motor
12 CP
Autonomie
7h - Sarcina Max
Capacitate rezervor
12 l
Nivel de zgomot
72 dB
Tip motor
Diesel
Putere maxima
6300 W
Tip produs
Generatoare
Tip pornire
Electrica
Tip utilizare
Profesional
Material carcasa
Metal
Rezervor ulei
1.65 l
Utilizat pentru
Energie Electrica
Roti de transport
Da
Maner
1
Greutate
160 kg
AVR
Da
Protectie suprasarcina
Da
Voltmetru
Da
Comutator "On-Off"
Da
Panou automatizare
Nu
Tensiune
230 V

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Consimțământ pentru cookie-uri