Casuta gradina Keter Factor 6x6 cu usa dubla

  %
Casuta gradina Keter Factor 6x6 cu usa dubla
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Casuta gradina Keter Factor 6x6 cu usa dubla
Pret de vanzare: 3.550,29 lei
TVA inclus
Rata 295,86 lei / luna
Pret de lista: 4.090,86 lei
Acest produs beneficiaza de reducere in cos.
4 recenzii Scrie o recenzie
17197898
13.516.752.00006
Disponibil in stoc

Casuta gradina Keter Factor 6x6 cu usa dubla

Cantitate

Casuta gradina Keter Factor 6x6 cu usa dubla - Descriere

Casuta gradina Keter Factor 6x6 cu usa dubla are o structura solida, robusta, care o fac sa fie ideala pentru depozitarea unei mari varietati de unelte cu maner lung, scarilor si echipamentelor indispensabile pentru lucrarile din gradina (masini de tuns iarba, ATV-uri), dar si a mobilierului de gradina. Dotarea Casutei Keter Factor 6x6 cu usi duble, permite  un acces mai usor la obiectele depozitate. Deschiderea usilor este de 138.5 cm si inaltimea de 191 cm.

Casuta pentru gradina Keter Factor 6x6 are panoul de ventilatie incorporat in tavan, ce permite patrunderea luminii naturale, circulatia aerului, dar asigura si protectia impotriva apei si umiditatii Avand o constructie solida,  acoperisul este rezistent la conditiile meteorologice si rezista la o sarcina de pana la 75 kg /m².

Casuta pentru gradina Keter Factor 6x6  are, de asemenea, o podea foarte durabila care poate rezista la o greutate de pana la 150 de kilograme /m². Este realizata dintr-un material de inalta calitate,imitand panourile de lemn, rezistent la actiunile razelor UV, a factorilor atmosferici si a rozatoarelor. Materialul isi pastreaza culoarea si aspectul, iar casuta va arata ca noua o perioada indelungata de timp. Casuta pentru gradina Factor 6x6 cu usa dubla se poate incuia cu lacat, pentru siguranta obiectelor. Casuta gradina Keter Factor 6x6 cu usa dubla nu se poate vopsi.

Caracteristici:
 • are suport pentru rafuri (rafturile nu sunt incluse);
 • este dotata cu usi duble, permitand un acces mai usor la obiectele depozitate;
 • usile sunt prevazute cu manere;
 • are pereti dubli, rezistenti, sustinuti cu balamale de metal;
 • are podea, aceasta portejand interiorul impotriva umiditatii, zapezii si rozatoarelor;
 • nu permite obiectelor depozitate sa atinga solul, mentinandu-le curate si uscate;
 • panoul de ventilatie incorporat permite circulatia aerului si asigura protectie impotriva apei si umiditatii;
 • acoperisul poate sutine pana la 75 kg zapada/m²;
 • podeaua poate sustine pana la 150 Kg/m²;
 • este potrivita pentru spatii inguste.
 • nu necesita mentenanta;
 • asamblare usoara.
Casuta pentru gradina Keter Factor 6x8 se potriveste oriunde este necesara organizarea spatiului destinat pentru depozitarea diferitor tipuri de obiecte.
Casutele de gradina fabricate de Keter sunt ecologice si sunt realizate in mare parte din materiale reciclate.

Montajul casutei nu este inclus in pret.

Caracteristici suplimentare:

 • Textura care imita lemnul
 • Se poate incuia (nu are incuietoare inclusa)
 • Podeaua poate sutine pana la 150 de kilograme /m²
 • Este prevazuta cu panou de ventilatie


Dimensiuni produs:

EXTERIOR

INTERIOR

latime

178.0 cm

162.0 cm

adancime

195.5 cm

182.0 cm

inaltime

208.0 cm

200.0 cm

GREUTATE:94.8 kg

colet

latime

197.0 cm

inaltime

40.5 cm

adancime

110.0 cm

Casuta gradina Keter Factor 6x6 cu usa dubla - Detalii

Keter
13.516.752.00006

Date tehnice

Colectia
Factor
Material
Composit rasini
Culoare
Bej
Tip produs
Casuta gradina
Usa dubla
Da
Sistem de inchidere
Da
Luminator
Nu
Ferestre
Da
Ventilatie
Da
Suprafata interioara
5.6m²
Suprafata (m²)
5.1-10
Capacitate (m³)
5.1-10
Dimensiuni exterior (l x A x h)
178 x 195.5 x 208 cm
Dimensiuni interior (l x A x h)
162 x 182 x 200 cm
Dimensiuni colet (l x h x A)
197 x 40.5 x 110 cm
Greutate
95 Kg

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Descarca

Montaj Factor 6x6

Descarca (2.74M)
Recenzii
Nota 
Lucica A
28-04-2023

Mulțumită

Mă așteptam să fie mai solidă, totuși a rezistat foarte bine peste prima iarnă, în pofida ploilor și a vântului destul de puternice.

Nota 
Sorin Octavian B
09-12-2022

Casuta de gradina

Se monteaza pe o suprafata plana rezistenta.<br /> Materiale de calitate. Se monteaza relativ usor si a trecut cu bine testul ploilor timp de o saptamana fara apa la interior.<br /> Casuta este frumoasa si recomand achizitia.

Nota 
Sorin Octavian B
09-12-2022

Materiale de calitate, se monteaza relativ usor si a trecut cu bine testul ploilor timp de o saptamana, fara pic de apa in interior.<br /> Casutauta este frumoasa si merita cumparata.

Nota 
ADRIAN G
18-04-2020

In detaliile produsului trebuie mentionat faptul ca producatorul

In detaliile produsului trebuie mentionat faptul ca producatorul recomanda instalarea casutei pe o suprafata pregatita in acest sens. i.e. betonata sau cu pardoseala din lemn. Produsul in sine nu poate fi pe deplin evaluat dupa mai putin de o saptamana de utilizare. Asamblarea nu a fost dificila, pentru instalare fiind necesare doua persoane. Produsul a venit cu doua rafturi incluse, am oarecare indoieli ca acest tip de raft se poate procura din comert. Astfel, avand in vedere cele precizate anterior, am stabilit nota trei.

 • 3 din 3 persoane au considerat utila recenzia.
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie