Ceasca ceai suprapozabila portelan Ionia Cosmos 230 ml

Ceasca ceai suprapozabila Ionia Cosmos 230 ml
  • Ceasca ceai suprapozabila Ionia Cosmos 230 ml
  • Ceasca ceai suprapozabila Ionia Cosmos 230 ml
Ceasca ceai suprapozabila Ionia Cosmos 230 ml
Ceasca ceai suprapozabila Ionia Cosmos 230 ml Ceasca ceai suprapozabila Ionia Cosmos 230 ml

Ceasca ceai suprapozabila portelan Ionia Cosmos 230 ml

11,42 lei Rata 0,95 lei / luna
cu TVA
0 recenzii Scrie o recenzie
4001163
11.117.526.00038
Disponibil in stoc

Ceasca ceai suprapozabila portelan Ionia Cosmos 230 ml

Ceasca ceai suprapozabila portelan Ionia Cosmos 230 ml

Linia de portelan Cosmos (ceea ce înseamna " armonie si ordine desavarsite in univers", in mitologia si filozofia greaca veche) are in spate o frumoasa legenda, data de prezenta  legilor armoniei si ordinii materiei in univers.
 Cosmos nu este creat de niciun zeu si are o suprematie ierarhica fata de toate celelalte lucruri, inclusiv zei si fiintele umane.
Culoarea si designul liniei de portelan Cosmos ne transpun cu gandurile catre stralucirea corpurilor ceresti: soare, luna, stele.

Portelanul IONIAfabricat in Grecia, reprezinta combinatia ideala intre calitate si design.

Fata de alte produse, vesela din portelan Ionia are caracteristici care o diferentiaza prin:

- Calitate absoluta a produselor, acestea fiind inspectate si verificate permanent, din stadiul de materie prima si pana in etapa de produse finit.
- Rezistenta la uzura - marginile si varfurile pieselor individuale sunt intarite prin matrite speciale.
- Reducerea cheltuielilor - degradarea si deteriorarea aspectului in timp a produselor din portelan sunt extrem de reduse, astfel, cei care achizitioneaza pentru industria HORECA vor putea face economii insemnate, deoarece nu trebuie sa inlocuiasca frecvent vesela.
- Economie si functionalitate - articolele din portelan Ionia sunt suprapozabile, astfel incat spatiul de depozitare necesar este considerabil optimizat si redus.
- Rezistenta la zgarieturi - portelanul Ionia nu poate fi zgariat nici cu cel mai ascutit dintre cutite, datorita temperaturii ridicate (peste 1400 grade Celsius) din procesul de fabricatie
- Siguranta - la spargere, articolele din portelan Ionia nu se fragmenteaza in bucati mici, ci se sparg in bucati mari, vizibile, usor de strans si aproape nevatamatoare.
- Accent pe igiena - in cadrul procesului de productie, articolele de vesela Ionia trec printr-o etapa specifica, de lustruire, ce asigura o glazurare uniforma a intregii suprafete a produselor, pe care nu rezista nici cea mai mica urma de resturi de mancare care ar putea avea ca efect dezvoltarea micro-organismelor. Vesela din portelan Ionia nu se deterioreaza in timp, indiferent de numarul de spalari,
- Rezistenta la socuri termice - articolele de portelan Ionia au fost special fabricate astfel incat sa reziste la fluctuatiile de temperatura ce intervin intre operatiunile de spalare, depozitare, servire.
- Design unic si modele rafinate pentru produsele destinate pietei HORECA, echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern precum si solicitarile companiilor, astfel incat rezultatele vor satisface si cele mai variate si rafinate gusturi. 

Ceasca ceai suprapozabila portelan Ionia Cosmos are o capacitate de 230 ml
Ionia
11.117.526.00038

Date tehnice

Capacitate (ml)
230 ml
Colectia
Cosmos
Material
Portelan
Culoare
Alb
Tip produs
Ceasca
Stil imprimare
Fara imprimare

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie