Ceasca espresso portelan Ionia Ikaros 70 ml

Ceasca espresso portelan Ionia Ikaros 70 ml

Ceasca espresso portelan Ionia Ikaros 70 ml

6,66 lei Rata 0,56 lei / luna
cu TVA
0 recenzii Scrie o recenzie
4001467
11.117.526.00082
Disponibil in stoc

Ceasca espresso portelan Ionia Ikaros 70 ml

Linia de vesela din portelan Ionia Ikaros se defineste atat prin suplete si armonie, sugerate de modelul curbelor line, dar si prin simbolistica numelui, care ne dezvaluie dorinta omului care incearca sa se depaseasca pe sine, tinzand spre perfectiunea zeilor.

Ceasca espresso din colectia Ikaros de la Ionia are capacitatea de 70 ml si contine un model rafinat, destinat industriei HoReCa. Ceasca este realizata din portelan, fabricata in Grecia si reprezinta combinatia ideala intre calitate si design.

Echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern, precum si solicitarile companiilor, astfel incat rezultatele vor satisface si cele mai variate si rafinate gusturi.

Comparativ cu alte cesti realizate din portelan, ceasca Ionia Ikaros contine caracteristici unice. Aceasta se remarca prin calitate absoluta, fiind verificata permanent, din stadiul de materie prima si pana in etapa de produs finit. Ceasca Ionia Ikaros 70 ml este rezistenta la utilizarea intensa din baruri, restaurante si hoteluri.

Degradarea si deteriorarea aspectului in timp a produselor brandului Ionia sunt extrem de reduse, astfel incat cei care achizitioneaza vesela pentru industria HoReCa vor putea face economii insemnate, deoarece nu trebuie sa inlocuiasca frecvent vesela.

De asemenea, articolele din portelan Ionia sunt suprapozabile, spatiul de depozitare necesar fiind considerabil optimizat si redus. Acestea nu se fragmenteaza in bucati mici, ci se sparg in bucati mari, vizibile, usor de strans si aproape nevatamatoare.

In cadrul procesului de productie, articolele de vesela Ionia trec printr-o etapa specifica de lustruire ce asigura o glazurare uniforma a intregii suprafete a produselor, pe care nu rezista nici cea mai mica urma de resturi de mancare care ar putea avea ca efect dezvoltarea micro-organismelor.

Vesela din portelan Ionia nu se deterioreaza in timp, indiferent de numarul de spalari si a fost special fabricata astfel incat sa reziste la fluctuatiile de temperatura ce intervin intre operatiunile de spalare, depozitare, servire.


Detalii produs

Capacitate: 70 ml

Ionia
11.117.526.00082

Date tehnice

Capacitate (ml)
70 ml
Colectia
Ikaros
Material
Portelan
Culoare
Alb
Tip produs
Ceasca
Stil imprimare
Fara imprimare

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie