Ceasca espresso portelan Ionia Olympia 90 ml

Ceasca espresso portelan Ionia Olympia 90 ml
  • Ceasca espresso portelan Ionia Olympia 90 ml
  • Ceasca espresso portelan Ionia Olympia 90 ml
Ceasca espresso portelan Ionia Olympia 90 ml
Ceasca espresso portelan Ionia Olympia 90 ml Ceasca espresso portelan Ionia Olympia 90 ml

Ceasca espresso portelan Ionia Olympia 90 ml

6,84 lei Rata 0,57 lei / luna
cu TVA
1 recenzie Scrie o recenzie
4001567
11.117.526.00100
Disponibil in stoc

Ceasca espresso portelan Ionia Olympia 90 ml

Ceasca espresso portelan Ionia Olympia 90 ml

Linia de vesela din portelan Ionia Olympia are trasaturi suple, cu modele in relief, de un alb pur, care ne duce cu gandul catre frumoasele preotese din Grecia antica, imbracate in rochii imaculate, cu falduri, pazind focuri sacre ce ardeau permanent in sanctuare, pentru a pastra bunavointa zeilor olimpieni. Designul in relief imbina formele geometrice patrate cu cele curbe, asocieri care creeaza senzatia de dinamic, de comunicare intre celest si terestru.

Portelanul IONIAfabricat in Grecia, reprezinta combinatia ideala intre calitate si design.

Fata de alte produse, vesela din portelan Ionia are caracteristici care o diferentiaza prin:

- Calitate absoluta a produselor, acestea fiind inspectate si verificate permanent, din stadiul de materie prima si pana in etapa de produse finit.
- Rezistenta la uzura - marginile si varfurile pieselor individuale sunt intarite prin matrite speciale.
- Reducerea cheltuielilor - degradarea si deteriorarea aspectului in timp a produselor din portelan sunt extrem de reduse, astfel, cei care achizitioneaza pentru industria HORECA vor putea face economii insemnate, deoarece nu trebuie sa inlocuiasca frecvent vesela.
- Economie si functionalitate - articolele din portelan Ionia sunt suprapozabile, astfel incat spatiul de depozitare necesar este considerabil optimizat si redus.
- Rezistenta la zgarieturi - portelanul Ionia nu poate fi zgariat nici cu cel mai ascutit dintre cutite, datorita temperaturii ridicate (peste 1400 grade Celsius) din procesul de fabricatie
- Siguranta - la spargere, articolele din portelan Ionia nu se fragmenteaza in bucati mici, ci se sparg in bucati mari, vizibile, usor de strans si aproape nevatamatoare.
- Accent pe igiena - in cadrul procesului de productie, articolele de vesela Ionia trec printr-o etapa specifica,  de lustruire,  ce asigura o glazurare uniforma a intregii suprafete a produselor, pe care nu rezista nici cea mai mica urma de resturi de mancare care ar putea avea ca efect dezvoltarea micro-organismelor. Vesela din portelan Ionia nu se deterioreaza in timp, indiferent de numarul de spalari,
- Rezistenta la socuri termice - articolele de portelan Ionia au fost special fabricate astfel incat sa reziste la fluctuatiile de temperatura ce intervin intre operatiunile de spalare, depozitare, servire.
- Design unic si modele rafinate pentru produsele destinate pietei HORECA, echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern precum si solicitarile companiilor, astfel incat rezultatele vor satisface si cele mai variate si rafinate gusturi.

Ceasca espresso portelan Ionia Olympia are volumul de 90 ml.

Ionia
11.117.526.00100

Date tehnice

Capacitate (ml)
90 ml
Colectia
Olympia
Material
Portelan
Culoare
Alb
Tip produs
Ceasca
Stil imprimare
Fara imprimare

Recenzii

Nota 
Viorela I
26-10-2020

5/5

5/5

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie