Platou oval portelan Bonna Shade 24 cm

Platou oval portelan Bonna Shade 24 cm

Platou oval portelan Bonna Shade 24 cm

42,84 lei Rata 3,57 lei / luna
cu TVA
0 recenzii Scrie o recenzie
SH 24OV
11.114.517.00261
Disponibil in stoc

Platou oval portelan Bonna Shade 24 cm

Platou oval portelan Bonna Shade 24 cm se remarca prin negrul mat ce evidentiaza culorile si textura preparatelor, imbratisand platinguri diverse, autentice. Platoul Bonna Shade cu diametrul de 24 cm este realizat din portelan de inalta calitate, fiind potrivit atat pentru servirea preparatelor traditionale, antreurilor si garniturilor, cat si pentru prezentarea deserturilor somptuoase.

Colectia Bonna Shade este inspirata de ultimele tendinte de design si tehnologie, o colectie complexa cu forme unice dedicata locatiilor Horeca cu specific asiatic, ce ofera eleganta si rafinament, fiind in armonie cu preparatele culinare.

Pentru producatorul Bonna, gastronomia este o experienta deosebita iar valoarea de prezentare si de ambianta sunt la fel de importante ca si servirea mesei si mancarea. Astfel, scopul sau este de a realiza cele mai frumoase seturi de masa pentru zone de dining aglomerate, cu caracteristici ce scot in evidenta rezistenta produselor, precum si esteticul acestora.

Indeplinind cele mai dure cerinte, toate produsele Bonna care au fost identificate cu acest tip de rezistenta, sunt proiectate  pentru a fi utilizate pentru un timp cat mai indelungat. Pe langa estetica, produsele Bonna au fost concepute pentru a fi usor stivuite.

Bonna foloseste la producerea articolelor din gama sa materiale din clasa premium, pentru a preveni zgaraieturile provocate de masinile de spalat industriale sau tacamuri. Transluciditatea este rezultatul unui proces de cercetare si dezvoltare profunda, astfel incat, Bonna a realizat o formula ce ofera o luminozitate unica produselor.

Platoul poate fi curatat usor manual sau in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.


Detalii produs

Dimensiuni: 24 cm 

Bonna
11.114.517.00261

Date tehnice

Colectia
Shade
Material
Portelan
Dimensiuni
24cm
Culoare
Negru
Tip produs
Platou
Forma
Ovala
Se poate spala la masina de spalat vase
Da
Stil imprimare
Fara imprimare

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie