Bol consomme suprapozabil portelan Ionia Olympia 290 ml

  • Bol consomme suprapozabil portelan Ionia Olympia 290 ml
Bol consomme suprapozabil portelan Ionia Olympia 290 ml
Bol consomme suprapozabil portelan Ionia Olympia 290 ml

Bol consomme suprapozabil portelan Ionia Olympia 290 ml

22,84 lei Rata 1,90 lei / luna
25,59 lei
-10%
cu TVA
0 recenzii Scrie o recenzie
4001560
11.117.526.00094
Disponibil in stoc

Bol consomme suprapozabil portelan Ionia Olympia 290 ml

Bol consomme suprapozabil portelan Ionia Olympia este realizat din portelan alb, de inalta calitate. Linia de vesela din portelan Ionia Olympia contine trasaturi cu modele in relief de un alb pur, ce imbina formele geometrice patrate cu cele curbe, asocieri care creeaza senzatia de dinamic, de comunicare intre celest si terestru.

Bolul Ionia Olympia contine capacitatea de 290 ml. Acesta contine un model rafinat, destinat industriei Horeca. Bolul este realizat din portelan fabricat in Grecia si reprezinta combinatia ideala intre calitate si design.

Echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern precum si solicitarile companiilor, astfel incat rezultatele vor satisface si cele mai variate si rafinate gusturi. Fata de alte produse realizate din portelan, bolul Ionia Olympia contine caracteristici unice. Acesta se remarca prin calitate absoluta, fiind verificat permanent, din stadiul de materie prima si pana in etapa de produs finit. Bolul Ionia Olympia este rezistent la uzura, deoarece marginile sunt intarite prin matrite speciale.

Degradarea si deteriorarea aspectului in timp a produselor brandului Ionia sunt extrem de reduse, astfel incat cei care achizitioneaza vesela pentru industria HoReCa vor putea face economii insemnate, deoarece nu trebuie sa inlocuiasca frecvent vesela. De asemenea, articolele din portelan Ionia sunt suprapozabile, spatiul de depozitare necesar fiind considerabil optimizat si redus. Articolele din portelan Ionia nu se fragmenteaza in bucati mici, ci se sparg in bucati mari, vizibile, usor de strans si aproape nevatamatoare.

In cadrul procesului de productie, articolele de vesela Ionia trec printr-o etapa specifica de lustruire ce asigura o glazurare uniforma a intregii suprafete a produselor, pe care nu rezista nici cea mai mica urma de resturi de mancare care ar putea avea ca efect dezvoltarea micro-organismelor. Vesela din portelan Ionia nu se deterioreaza in timp, indiferent de numarul de spalari si a fost special fabricata astfel incat sa reziste la fluctuatiile de temperatura ce intervin intre operatiunile de spalare, depozitare, servire.


Detalii produs

Capacitate: 290 ml

Ionia
11.117.526.00094

Date tehnice

Capacitate (ml)
290 ml
Colectia
Olympia
Material
Portelan
Culoare
Alb
Tip produs
Bol
Forma
Rotunda
Se poate spala la masina de spalat vase
Da

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie