Lista de produse dupa marca Fest

In 1979, FEST a pus bazele celei mai mari industrii de vase de gatit, din aluminiu antiaderent, din Grecia, sub numele de marca FEST.

Avand ca obiectiv calitatea produselor fabricate, Fest a cooperat, inca din primii ani de la infiintare, cu DuPont, Weilburger, Pyrex, FBM, pentru achiziționarea de materii prime.

Cu o strategie de  dezvoltare dinamica, Fest a abordat piete noi, exportand mare parte a producției în Cipru, Balcani și Orientul Mijlociu, devenind de altfel un participant recunoscut si  la expoziții internaționale cu specific.

In anul 2001 compania a fost achiziționata de Yalco Grecia, care a facut o investiție mare pentru modernizarea instalației de productie si a extins exportul la peste 25 de tari.

La Fest se produc zilnic 10.000 de produse; compania si-a stabilit pe termen mediu obiectivul de a produce 30.000 produse zilnic.

Capacitatea de producție este de 250 de produse diferite,cu o gama diversificata: vase de gatit, aparate electrocasnice mici pentru bucatarie , cantare de bucatarie, cantare de persoane,  tavi si forme de copt, ibrice, ustensile de bucatarie.

Fest se numara printre companiile care respecta mediul, produsele companiei nu contin metale grele (plumb, cadmiu).                                                                                                         

Tigaile nu se lipesc, sunt din aluminiu de mare calitate (puritate 99,5%) , fiind acoperite cu strat ceramic, teflon sau inox.

De asemenea, sunt sortimente diversificate, cu capac sau fara, mai adanci, cu coada sau cu manere.

Oalele de inox au finisaj de calitate si design modern,cu  capac de inox sau de sticla, similare cu aspectul oalelor profesionale, grosimea materialului fiind de 0.50mm. Pot fi folosite pe toate tipurile de plite: cu gaz, electrice, ceramice, inclusiv pentru plite cu inductie.

Oalele sub presiune sunt produse din inox calitate superioara, conform stantardelor UE, prevazute cu supapa de siguranta din cauciuc si baza triplu capsulata din aluminiu, manere din inox cu insertie de silicon care asigura rezistenta la temperaturi inalte si socuri. Sunt dotate cu doua valve de siguranta,si pot fi utilizate pe toate suprafetele de gatit, inclusiv cele cu inductie.

Te simti aproape Chef atunci cand gatesti in vasele de gatit FEST!

 

Sunt 218 produse.

Se afiseaza 1-12 din 218