Lista de produse dupa marca Pasabahce

Brandul Pasabahce, parte a Grupului SISECAM, exista pe piata de sticlarie din 1935 ca raspuns la viziunea Atatürk-primul presedinte al Turciei, pentru crearea si dezvoltarea industriei de sticla in Turcia.

Grupul SISECAM a investit si a produs toata baza produselor din sticla din sectorul aferent, folosind  inca de la inceput tehnologii de ultima ora si lucrand in mod activ in cercetare si dezvoltarea industriei.

Inca de la inceput, pe langa acoperirea cererii interne in permanenta crestere, Pasabahce a adoptat o strategie de dezvoltare bazata pe export, intrand intr-o noua etapa de crestere rapida, in care noi capacitati si noi fabrici au fost lansate pentru fabricarea sticlei cu rezistenta termica. Compania s-a orientat catre pietele dezvoltate din acest sector, in special in Europa, unde productia si consumul erau la un nivel avansat si a accelerat utilizarea de tehnologii avansate pentru a satisface nevoile de calitate ridicata si productivitate ale pietelor. Astazi, Pasabahçe exporta la un total de 140 de tari si a stabilit 5 fabrici de productie, in 3 tari diferite. Este cel mai mare producator de sticla din Turcia, dar  ocupa locul doi ca cel mai mare producator in Europa si locul 3 la nivel mondial, atat pentru uz casnic, dar si pentru industria HORECA.

Sunt 275 produse.

Se afiseaza 1-12 din 275