Lista de produse dupa marca Daewoo

Inca de la infiintarea sa ca Daewoo Industry Co Ltd in 1976, Posco Daewoo a preluat un rol de lider in centrul dezvoltarii economice nationale sud coreene prin extinderea exporturilor iar in 1982, compania s-a redenumit, devenind Daewoo Corporation si s-a  dedicat comertului international.

Cu peste 100 de retele globale in intreaba lume Daewoo Corporation face diverse afaceri cu clienti locali si internationali, transportand o gama larga de produse inclusiv otel, masini, componente auto, electronice, electronice industriale, materii prime de otel, metale neferoase, produse agro-piscicole. Daewoo Corporation nu se ocupa doar de exportul si comertul de masini si echipamente industriale, dar joaca un rol esential in realizarea unor proiecte de dezvoltare precum generarea energiei electrice, dezvoltarea infrastructurii , IT-ului si exploatarea de resurse naturale.

Daewoo ofera o gama larga de produse, proiectate special pentru a oferi satisfactie maxima utilizatorilor. Toate produsele prezente pe piata sub marca Daewoo sunt certificate si supuse unui control strict in toate etapele de productie.

Tehnologia  de inalta calitate a produselor Daewoo Power Products asigura longevitatea, eficienta si utilizarea usoara a acestora.
Oferta noastra din portofoliul Daewoo Power Products cuprinde scule electrice de gradina pentru acasa si profesionale: masini de tuns gazon, motocoase, motoferastraie, trimmere dar si compresoare.

 

Sunt 35 produse.

Se afiseaza 1-12 din 35