Lista de produse dupa marca BOSSONG

Compania Bossong-Werk GmbH a fost fondata in anii 1930 in Germania, iar astazi, Bossong este una dintre companiile cu cea mai mare expertiza, in plan international, in productia de sisteme de fixare, pentru constructii.

Strategiile de cercetare si dezvoltare implementate de-a lungul anilor, constituie astazi elemente emblematice ale companiei, permitand proiectarea de solutii inovatoare pentru ambele sisteme de fixare mecanice si chimice, cum ar fi dibluri, cuie si rasini, precum si masini de fixare.

Gratie acestei expertize, compania ofera in permamenta clientilor sai suport tehnic si de proiectare, pentru a alege produsele cel mai potrivite tipului de actiune necesara, precum si suportul in faza de instalare, chiar si in proiectarea unui "produs la comanda" pentru situatii specifice sau complexe.

Fabricile Bossong au o suprafata acoperita de  5200 m², incluzand  birouri, depozite, zone de vanzari, departamente de productie, ateliere de reparatii echipamente, camere de testare si laboratoare chimice. In plus, exista 1000 m2 de panouri fotovoltaice, care pot genera aproape 200.000 kWh pe an, oferind aproximativ 140 kW energie.

Pentru testarea produselor, Bossong utilizeaza propria lor camera dotata cu echipamente moderne, calibrate periodic si supuse unor controale pentru a verifica precizia de performanta. Compania Bossong a fost certificata in conformitate cu ISO 9001: 2008 pentru proiectarea, fabricarea si comercializarea de sisteme de fixare si consolidare.

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12