Lista de produse dupa marca RCR

Fondata in 1967, povestea RCR Cristalleria Itialiana isi are radacinile in productiile manuale si artizanale, provenite dintr-o cunoastere profunda si pasiune pentru cel mai nobil material transparent, sticla.

Au fost gasite nenumarate descrieri literare si pictoriale in Val d'Elsa care se refereau la traditionalul "Gambassino" si la sticla "fiasco", datand din Evul Mediu, devenite acum simboluri ale ospitalitatii si catering-ului, ca principale imagini ale traditiei de producere a sticlei in Toscana.

RCR a fost intotdeauna inovativa, iar laboratoarele sale au dezvoltat o noua generatie LUXION®, sticla din cristal de top si cu adevarat fara plumb!                                                  

Geniala, transparenta, sigura in mod natural, LUXION® este o sticla prietenoasa, un material pentru fiecare moment al vietii de zi cu zi, la fel ca prietenii adevarati. Sigura si de incredere, sticla protejeaza toate caracteristicile oricarui continut, deoarece nu modifica aromele.

Caracteristicile cheie ale LUXION® sunt stralucirea, transparenta, prelucrabilitatea, rezistenta sa hidrolitica inclusiv pentru utilizari in masina de spalat.

Sunt 65 produse.

Se afiseaza 1-12 din 65