Cambro

Cambro, infiintata in anul 1951 a experimentat multe schimbari, inclusiv o linie foarte extinsa de produse, noi metode de fabricatie si de distributie, precum si un accent sporit pe probleme cum ar fi responsabilitatea fata de mediu.

De la o singura fabrica in California, Cambro a crescut, devenind o prezenta internationala cu facilitati de productie si birouri de vanzari in Statele Unite ale Americii, Europa, Orientul Mijlociu si Asia. Viziunea originala a fratilor Campbell a ramas neschimbata: a crea si a oferi cele mai inovatoare produse, durabile si cea mai buna calitate pentru industria serviciilor alimentare. Cambro este in continuare dedicata satisfacerii nevoilor clientilor si in mod egal angajamentului de a ajuta, servi, satisface clientii din industria ospitalitatii.

Longevitatea Cambro timp de 60 de ani intr-un domeniu foarte competitiv demonstreaza valoarea acestei filozofii si implementarea ei in toate segmentele industriei. De la hoteluri la asistenta catering pentru industria medicala, de la lanturi de restaurante la facilitati educationale, proiecteaza produse si servicii alimentare noi avand in permanenta in minte, in primul rand, utilizatorul final. De la un singur produs, tava Camtray, in urma cu 60 de ani, azi Cambro ofera o gama larga de tavi, articole de servire a mesei, de afisare/merchandising, stocare, rafturi de transport, precum si sisteme si soluții inovatoare de livrare a produselor alimentare pentru industria serviciilor alimentare si medicale. 

Ce spun Clientii

"Recomand! Calitate foarte buna."

star star star star star Doru

"Produse foarte bune"

star star star star star Loredana

"Recomand!"

star star star star star Dan

"Sunt foarte incantata de toate produsele cumparate, atat de calitatea lor cat si de livrare. Recomand cu caldura."

star star star star star Mariana

"Promptitudine!!!"

star star star star star Constanta

"Foarte multumit, super ok."

star star star star star Petrisor

"Sunt foarte multumita de calitatea produselor!"

star star star star star Maria

"Pret foarte bun, calitate, sotie incantata. Multumesc."

star star star star star Tudorel

"Calitate exceptionala, urmeaza sa mai comand."

star star star star star Carmen
Consimțământ pentru cookie-uri