Lista de produse dupa marca Cambro

Infiintata in 1951, compania Cambro a experimentat multe schimbari, inclusiv o linie foarte extinsa de produse, noi metode de fabricatie si de distributie, precum si un accent sporit pe probleme cum ar fi responsabilitatea fata de mediu.

De la o singura fabrica in California, Cambro a crescut , devenind o prezeta internationala cu facilitati de productie si birouri de vanzari in Statele Unite ale Americii, Europa, Orientul Mijlociu si Asia. Viziunea originala a fraților Campbell a ramas neschimbata: a crea si a oferi cele mai inovatoare produse, durabile si cea mai buna calitate pentru industria serviciilor alimentare. Cambro este in continuare dedicata satisfacerii nevoilor clientilor, si in mod egal angajamentului de a ajuta, servi, satisface clientii din industria  ospitalitatii.

Longevitatea Cambro timp de 60 de ani intr-un domeniu foarte competitiv, demonstreaza valoarea acestei filozofii si implementarea ei in toate segmentele industriei. De la hoteluri la asistenta catering pentru industria medicala , de la lanturi de restaurante la facilitati educationale, proiecteaza produse si  servicii alimentare noi avand in permanenta in minte, in primul rand, utilizatorul final. De la un singur produs, tava Camtray, in urma cu 60 de ani, azi Cambro ofera o gama larga de tavi, articole de servire a  masei,  de afisare/ merchandising, stocare, rafturi, de transport ,  precum si sisteme  si soluții inovatoare de livrare a produselor alimentare pentru industria serviciilor alimentara si medicala . 

Sunt 84 produse.

Se afiseaza 1-12 din 84