Lista de produse dupa marca CVMORE

CV More este companie germana de dezvoltare, productie si distributie de produse si solutii de iluminare si incalzire, industriale, pentru administratii locale, dar si solutii rezidentiale, cu eficienta energetica de inalta calitate, pentru: iluminare cu becuri tip led, pompe pentru aer cald, panouri de incalzire solara, sisteme de eficientizare energetica a cladirilor.

Departamentele de cercetare-dezvoltare, bazate pe utilizarea celor mai noi tehnologii in domeniu, unitatile de productie complet automatizate, au in permanenta o preocupare majora pentru a asigura performanta de inalta calitate si durata indelungata de viata a produselor CV More.

Mai mult decat atat, capacitatea companiei de a furniza solutii personalizate,o fac sa fie partener ideal pe termen lung, pentru proiecte inovatoare, provocatoare și de amploare.

CV More dezvolta in permanenta noi tehnologii inteligente, solutii rentabile si servicii inovatoare, ceea ce conduce automat catre parteneriate durabile si proiecte  profitabile, la nivel international.

 

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9