Fissler - Vase de Gatit Premium Inox: Oale, TIgai | Distribuitor RO

Fissler - Perfect in orice moment!

Fissler este recunoscut la nivel mondial ca producatorul unora din cele mai bune vase de gatit, fiind unul din cele mai prestigioase branduri cu semnul distinctiv de excelenta "Made in Germany".

Compania a fost fondata in 1845 in Germania, de catre Carl Philipp Fissler. Astfel, fiecare vas reprezinta 170 de ani de experienta, calitate si inovatie.

Dezvoltarea s-a accentuat  din 1892,  cu epoca bucatariilor mobile echipate de Fissler , numite pe atunci "tunul cu gulas", iar mai apoi prin senzatia produsa de inventarea primelor oale de aluminiu pentru soba electrica in 1920.

Insa Fissler nu s-a oprit aici.

In 1953 Fissler revolutioneaza din nou piata de specialitate,  producand prima oala de gatit sub presiune cu o valva de control patentata si primul vas de gatit din inox cu baza termica super puternica. Apoi, la mai putin de 30 ani,  Fissler prezinta prima serie de vase de inox cu manere metalice ce raman reci.

Cu ajutorul produselor Fissler gatitul este mult mai eficient energetic, sanatos si delicios. Fiecare produs Fissler este fabricat din materiale de cea mai buna calitate, inclusiv inox german 18/10, si sunt supuse unui sistem de control al calitatii certificat. Utilizarea acestor materiale impreuna cu precizia ingineriei germane va asigura o viata intreaga de satisfactii cu produsele Fissler.

Fissler se adreseaza cu produsele sale celor ce se bucura cu adevarat de gatit. Fie ca pregatiti masa pentru o seara placuta cu prietenii sau vreti sa va surprindeti familia cu o reteta noua, importanta este experienta in sine, placerea senzuala de a fierbe, de a sota, de a amesteca usor in mancare sau condimentarea acesteia. Pentru toate aceste momente speciale, Fissler are exact instrumentele necesare unui pasionat de gatit. Gama de produse si modele este atat de extinsa incat cu siguranta va satisface gusturile si nevoile oricarui bucatar - de la incepator la profesionist.

Ce spun Clientii

"Recomand! Calitate foarte buna."

star star star star star Doru

"Produse foarte bune"

star star star star star Loredana

"Recomand!"

star star star star star Dan

"Sunt foarte incantata de toate produsele cumparate, atat de calitatea lor cat si de livrare. Recomand cu caldura."

star star star star star Mariana

"Promptitudine!!!"

star star star star star Constanta

"Foarte multumit, super ok."

star star star star star Petrisor

"Sunt foarte multumita de calitatea produselor!"

star star star star star Maria

"Pret foarte bun, calitate, sotie incantata. Multumesc."

star star star star star Tudorel

"Calitate exceptionala, urmeaza sa mai comand."

star star star star star Carmen