Lista de produse dupa marca Libbey

Libbey isi are originea in East Cambridge, Massachusetts, si a fost infiintata in anul 1818. In 1888, Edward Drummond Libbey, fiul primului proprietar, a mutat compania la Toledo, Ohio, datorita resurselor abundente de gaze natural si acces la depozite mari de nisip de inalta calitate, dar si accesul la o retea de linii de cale ferata, facand-o o locatie ideala pentru companie.

In 1892, numele a fost schimbat la The Libbey Glass Company. Libbey si Toledo s-au potrivit perfect, astfel s-a nascut Orasul de Sticla. Urmeaza o serie de pasi care au dezvoltat si au adus compania pe primul loc in matetie de inovatii in industrie.

De-a lungul existentei sale, Libbey este prima companie din industria sticlei, care a produs in mod automat becuri electrice (1905), a dezvoltat masina de suflat pahare de sticla (1907), a dezvoltat cea mai mare masina de facut sticlarie din lume, a introdus in procesul de productie primul computer care sa controleze masinile de suflat sticlarie etc.

De aproape 200 de ani, Libbey este un distribuitor de top in articole de sticlarie, oferind o selectie larga de produse durabile si elegante care se potrivesc nevoilor dumneavoastra. Oferind stralucire si claritate neegalate, sticla transmite clientilor faptul ca primesc cele mai bune produse si servicii posibile.

Sunt 70 produse.

Se afiseaza 1-12 din 70