Libbey: Pahare Vin (alb / rosu), Whiskey, Gin, Martini | Distribuitor

Alege din catalogul de articole de sticlarie, paharele durabile si elegante, pentru dotarea barului / restaurantului tau!

Libbey isi are originea in East Cambridge, Massachusetts, si a fost infiintata in anul 1818. In 1888, Edward Drummond Libbey, fiul primului proprietar, a mutat compania la Toledo, Ohio, datorita resurselor abundente de gaze natural si acces la depozite mari de nisip de inalta calitate, dar si accesul la o retea de linii de cale ferata, facand-o o locatie ideala pentru companie.

In 1892, numele a fost schimbat la The Libbey Glass Company. Libbey si Toledo s-au potrivit perfect, astfel s-a nascut Orasul de Sticla. Urmeaza o serie de pasi care au dezvoltat si au adus compania pe primul loc in matetie de inovatii in industrie.

De-a lungul existentei sale, Libbey este prima companie din industria sticlei, care a produs in mod automat becuri electrice (1905), a dezvoltat masina de suflat pahare de sticla (1907), a dezvoltat cea mai mare masina de facut sticlarie din lume, a introdus in procesul de productie primul computer care sa controleze masinile de suflat sticlarie etc.

De aproape 200 de ani, Libbey este un distribuitor de top in articole de sticlarie, oferind o selectie larga de produse durabile si elegante care se potrivesc nevoilor dumneavoastra. Oferind stralucire si claritate neegalate, sticla transmite clientilor faptul ca primesc cele mai bune produse si servicii posibile.

Ce spun Clientii

"Recomand! Calitate foarte buna."

star star star star star Doru

"Produse foarte bune"

star star star star star Loredana

"Recomand!"

star star star star star Dan

"Sunt foarte incantata de toate produsele cumparate, atat de calitatea lor cat si de livrare. Recomand cu caldura."

star star star star star Mariana

"Promptitudine!!!"

star star star star star Constanta

"Foarte multumit, super ok."

star star star star star Petrisor

"Sunt foarte multumita de calitatea produselor!"

star star star star star Maria

"Pret foarte bun, calitate, sotie incantata. Multumesc."

star star star star star Tudorel

"Calitate exceptionala, urmeaza sa mai comand."

star star star star star Carmen
Consimțământ pentru cookie-uri