Lista de produse dupa marca Fiac

In urma cu 40 ani, FIAC producea, in premiera mondiala, primul compresor portabil, de dimensiuni reduse, pentru uz semi-profesional. Astfel se deschide o piata complet noua, FIAC devenind cunoscuta datorita celor trei modele ale sale - Stratos, Cosmos, Jet. In cativa ani, FIAC se dezvolta, devenind  primul producator de grupuri de pompare realizate integral din aluminiu,  primul producator mondial al unui compresor industrial "silentios" folosind antrenarea directa si pompa cu surub, primul producator al unui compresor fara ulei, ce garanteaza un aer curat, igienic, fara impuritati.

Aliniindu-se la legislatia international,  FIAC ocupa pozitia de lider in domeniu in ceea ce priveste limitarea nivelulului de presiune acustica in spatiile de productie.

Cu o gama completa de compresoare (cu piston fara ulei si cu ulei, insonorizate, cu surub, medicale, cu motor termic) situalte la cel mai inalt nivel de calitate si cu un nivel de pret mai scazut decat toti competitorii raportat la aceleasi caracterisitic, FIAC reprezinta prima optiune in achizitionarea unui compresor de aer fiabil. Compresoarele de aer FIAC sunt destinate uzului profesionistilor existand insa si modele destinate uzului semi-profesional si hobby, FIAC producand compresoare si pentru o serie de alte firme (Michelin, Black&Decker, Ingersoll Rand, etc.).

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 8