Lista de produse dupa marca Sistema Plastics

Sistema - compania din Noua Zeelanda care in 30 de ani si-a fidelizat milioane de cumparatori (din 82 de tari din intreaga lume), care folosesc in bucatarie produsele Sistema, datorita caracteristicilor deosebite pe care acestea le au: functionalitatea si calitatea materialelor din care sunt realizate, designul modern si atractiv, disponibilitatea in culori diversificate.

Toate produsele de depozitare a alimentelor Sistema sunt perfecte pentru a va mentine sanatosi, ele nu contin BPA (bisfenol) si ftalati. Acestea sunt substante chimice toxice care intra in componenta majoritatii recipientelor din plastic; ele migreaza in mancare si au consecinte grave asupra sanatatii umane. Astfel aveti garantia ca va depozitati alimentele in aceste recipiente, in deplina siguranta pentru sanatatea voastra si a celor dragi.

Un alt beneficiu este faptul ca recipientele Sistema se pot spala in masini de spalat vase. De asemenea, o parte din produsele Sistema  sunt recomandate pentru utilizarea in cuptorul cu microunde. Produsele Sistema sunt proiectate sa fie inovative, de o utilitate incontestabila si sa ne faca viata mai usoara.

Sunt 115 produse.

Se afiseaza 1-12 din 115