Categorii Produse

Sistema - compania din Noua Zeelanda care in 30 de ani si-a fidelizat milioane de cumparatori (din 82 de tari din intreaga lume), care folosesc in bucatarie produsele Sistema, datorita caracteristicilor deosebite pe care acestea le au: functionalitatea si calitatea materialelor din care sunt realizate, designul modern si atractiv, disponibilitatea in culori diversificate.

Toate produsele de depozitare a alimentelor Sistema sunt perfecte pentru a va mentine sanatosi, ele nu contin BPA (bisfenol) si ftalati. Acestea sunt substante chimice toxice care intra in componenta majoritatii recipientelor din plastic; ele migreaza in mancare si au consecinte grave asupra sanatatii umane. Astfel aveti garantia ca va depozitati alimentele in aceste recipiente, in deplina siguranta pentru sanatatea voastra si a celor dragi.

Un alt beneficiu este faptul ca recipientele Sistema se pot spala in masini de spalat vase. De asemenea, o parte din produsele Sistema  sunt recomandate pentru utilizarea in cuptorul cu microunde. Produsele Sistema sunt proiectate sa fie inovative, de o utilitate incontestabila si sa ne faca viata mai usoara.

Ce spun Clientii

"Recomand! Calitate foarte buna."

star star star star star Doru

"Produse foarte bune"

star star star star star Loredana

"Recomand!"

star star star star star Dan

"Sunt foarte incantata de toate produsele cumparate, atat de calitatea lor cat si de livrare. Recomand cu caldura."

star star star star star Mariana

"Promptitudine!!!"

star star star star star Constanta

"Foarte multumit, super ok."

star star star star star Petrisor

"Sunt foarte multumita de calitatea produselor!"

star star star star star Maria

"Pret foarte bun, calitate, sotie incantata. Multumesc."

star star star star star Tudorel

"Calitate exceptionala, urmeaza sa mai comand."

star star star star star Carmen