Lista de produse dupa marca TONTARELLI

Compania Tontarelli a fost fondata in 1979 in Castelfidardo, un oras mic, dar renumit in inima regiunii Marche, iar apoi a evoluat intr-un grup industrial mare si a avut success, atat in Europa, cat si la nivel mondial, datorita produselor din plastic de uz casnic.

Conceptul centrala a companiei este ca ideile castigatoare nu au limite si sunt universal valabile in aplicabilitatea lor.

Cu toate acestea, doar ideile singure nu sunt capabile sa determine o dezvoltare extraordinara; este necesar un mod de gandire care vizeaza satisfactia a clientilor si servicii de excelenta, in scopul de a orienta fiecare acțiune în directia corecta.

Cel mai recent catalog cuprinde peste 400 de produse, cu toate diversitatile lor de culoare si design. Expertiza in productie si reteaua extinsa de vanzari a grupului Tontarelli i-a permis sa devina unul dintre producatorii de marca din Europa la produse din plastic de uz casnic: cosuri de plastic, cutii de depozitare, caserole alimentare, suporturi tacamuri etc.

Sunt 16 produse.

Se afiseaza 1-12 din 16