Lista de produse dupa marca Heliosa

Star Progetti este lider international in proiectarea incalzitoarelor cu infrarosu, incepand din anul 1993. Dupa ani de cercetare si aplicare a tehnologiei cu infrarosu, acesta a reusit dezvoltarea incalzitoarelor prevazute cu eficienta termica maxima.

Star Progetti a proiectat o linie de incalzitoare electrice care imbina designul elegant si tehnologia moderna infrarosie. Carcasele din aluminiu cu design inovator si lampile cu infrarosu ce ofera caldura instanta ofera unicitate incalzitoarelor Heliosa.

Spre deosebire de incalzitoarele cu infrarosu clasice, acestea sunt prevazute cu un geam protector din sticla alba speciala, care elimina pana la 95% din emisiile luminoase transmise de caldura, generand astfel o lumina de culoarea chihlimbarului ( Amber light ). Dorind sa tina pasul cu noile tehnologii, anumite modele Heliosa sunt dotate cu tehnologia Bluetooth ce va permite sa ajustati caldura direct de pe smartphone.

Star Progetti distribuie produsele in peste 60 tari si a fost ales ca partener in realizarea proiectelor de incalzire pentru lucrari arhitecturale importante.

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5