Pachet Stanley: Compresor FatMax HY 227/10/30V + Kit Accesorii 9045671STN

Pachet Stanley: Compresor FatMax HY 227/10/30V + Kit Accesorii 9045671STN
 1 2 3 4
Pachet Stanley: Compresor FatMax HY 227/10/30V + Kit Accesorii 9045671STN
Pret de vanzare: 1.491,31 lei
TVA inclus
Rata 124,28 lei / luna

Inclusiv 17,85 lei pentru ecotaxa

4 recenzii Scrie o recenzie
HY 227/10/30V+9045671STN
14.515.768.00023
Ultimele produse in stoc

Pachet Stanley: Compresor FatMax HY 227/10/30V + Kit Accesorii 9045671STN

Yalco iti ofera compresorul si kitul aferent!
In limita stocului disponibil!

Pachet Stanley: Compresor FatMax HY 227/10/30V + Kit Accesorii 9045671STN - Descriere

Pachet Stanley: Compresor FatMax HY 227/10/30V + Kit Accesorii 9045671STN

Pachetul Stanley format din: Compresorul FatMax HY 227/10/30V si Kitul De Accesorii 9045671STN este ideal pentru toate aplicatiile de umflare, curatare sau pentru folosirea sculelor pneumatice. 


Compresor
Stanley Fatmax HY 227/10/30V
Vertical 30L 2HP 222L/min 10Bar
Kit Compresor
Stanley 9045671STN
8 Accesorii
Compresorul Stanley Fatmax imbina avantajele unui compresor cu ulei cu cele ale unui compresor fara ulei, fiind actionat de un nou model de cap de pompare, din gama FUTURA. Noul grup de pompare FUTURA este lubrifiat, dar uleiul nu se schimba niciodata, nu necesita inlocuire ceea ce ii confera o durata de viata mai lunga. La fel ca un grup de pompare pe ulei, mentenanta motorului este simpla ca la un compresor fara ulei. Compresorul are un design inovativ. Pornirea acestui compresor se poate face la temperaturi joase (-20 C). Kitul Stanley 9045671STN este un set de 8 accesorii pentru comresoarele Stanley. Kitul contine pistol pentru pulverizat, pistol de suflat aer ce este folosit la curatarea de praf, umezelii sau a uleiurilor de pe unele suprafete, spatii inguste, orificii sau pentru curatarea pieselor de masini, calculatoare etc., un pistol de umflat cu manometru care este ideal pentru umflarea rotilor de la autoturism, rotile de biciclete, sau alte piese gonflabile, un pistol de vopsit ce ajuta la pulverizarea diferitelor substante de exemplu vopsea, lac sau bait, un furtun de 5 m, flexibil, cu forma spiralata, care ajuta foarte mult la extensia perimetrului de lucru si trei duze pentru umflarea diferitelor tipuri de ventile de biciclete, mingii de sport etc.

Caracteristici:
 • Tensiune Alimentare: 230 V;
 • Putere Nominala: 1500 W;
 • Putere Motor: 2 CP;
 • Debit De Aer: 222 l/min;
 • Presiune Maxima: 10 bar;
 • Capacitate Rezervor: 30 L;
 • Tip Produs: Compresor;
 • Tip Utilizare: Profesional;
 • Lubrifiere: Fara ulei;
 • Structura: Verticala;
 • Greutate: 22,5 Kg.
Caracteristici:
 • Tip Produs: Kit accesorii compresor;
 • Numar Piese/Set: 8;
 • Tip Utilizare: Profesional;
 • Utilizat Pentru: Compresoare.


Pachet Stanley: Compresor FatMax HY 227/10/30V + Kit Accesorii 9045671STN - Detalii

Stanley Fatmax
14.515.768.00023

Date tehnice

Tip produs
Set
Tip utilizare
Profesional
Utilizat pentru
Umflare

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Recenzii
Nota 
Ionel O
27-05-2022

Un produs bun

Totul este ok la prima vedere,doar testat nu si folosit pana acum.Foarte bine ambalat si fara lovituri, tinand cont ca firma de curierat la plimbat 3 zile.

Nota 
Cristian N
06-05-2022

Multumit de produs si de livrare.

Multumit de produs si de livrare.

Nota 
Daniel Gabriel D
16-04-2022

Încă nu am apucat să-l folosesc la capacitate mai mare,dar deoca

Încă nu am apucat să-l folosesc la capacitate mai mare,dar deocamdată la proba pe care i-am făcut-o este bine,rămâne să vedem cum funcționează la intensitate mai lungă de lucru.

Nota 
Chichișan Daniel
24-01-2022

Super

Am tot văzut recenzi cum că de funcționat, funcționează fb. dar erau probleme la transport, că a curs ulei că sa desprins nuștiu ce conponentă, ei bine eu l-am primit pe un palet în poziție verticală super ambalat nota zece.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie