Filtreaza produsele

Foloseste filtrele pentru a gasi produsul cautat!

Dimensiuni

Dimensiuni

Sisteme modulare inchidere terase

Sistemele modulare de inchidere pentru terase OASIdehor reprezinta o solutie eficienta de inchidere si protectie a teraselor impotriva vremii nefavorabile: ploi, zapezi, vant.

Sistemele modulare de inchidere pentru terase OASIdehor  sunt proiectate si produse cu module detasabile care pot fi utlizate temporar sau permanent, in functie de sezon, fiind disponibile intr-o gama larga de dimensiuni, culori si forme pentru a crea spatii personalizate care pot fi adaptate in timp.

Sistemele modulare de inchidere pentru terase OASIdehor  completeaza eficient solutiile de partitionare a spatiilor deschise, oferind eleganta, personalizare si flexibilitate in organizarea spatiilor, siguranta in exploatare, costuri reduse de intretinere,  stabilitate si siguranta utilizarii in timp a spatiului partajat.

Sticla utilizata la Sistemele modulare de inchidere pentru terase OASIdehor  este foarte groasa, are muchiile rotunjite ceea ce asigura siguranta maxima in utilizare.

Sistemele modulare de inchidere pentru terase OASIdehor   pot fi instalate pe orice tip de suprafata sau pardoaseala datorita faptului ca folosesc sisteme de  ajustare cu  telescop reglabil.
Intretinerea este usoara si fara efort! Sistemele pentru terase OASIdehor® pot fi spalate cu usurinta cu apa.

Sisteme modulare inchidere terase

Filtre active