Cuptor cu microunde functie grill Black+Decker 700 W 20 L - BXMZ700E

Cuptor cu microunde functie grill Black+Decker 700 W 20 L - BXMZ700E
 1 2 3 4 5
Cuptor cu microunde functie grill Black+Decker 700 W 20 L - BXMZ700E
Pret de vanzare: 315,06 lei
TVA inclus
Rata 26,26 lei / luna
Pret de lista: 565,31 lei

Inclusiv 16,66 lei pentru ecotaxa (nu este afectat de reduceri)

3 recenzii Scrie o recenzie
BXMZ700E
14.527.100.00072
In curs de aprovizionare

Cuptor cu microunde functie grill Black+Decker 700 W 20 L - BXMZ700E

CantitateCredit module tbi bank 3.3.5

88.95 Lei x 4 rate

Cuptor cu microunde functie grill Black+Decker 700 W 20 L - BXMZ700E - Descriere

Gatirea, reincalzirea, gratinarea sau dezghetarea alimentelor vor fi rapide, datorita cuptorului cu microunde Black+Decker. Cu o putere de 700 W, cuptorul cu microunde contine functii performante, capacitate de 20 L, 5 nivele de gatit, precum si functiile speciale grill si dezghetare, astfel incat, puteti incalzi si prepara rapid mancarea si va puteti bucura de aroma unui gratar suculent, in doar cateva minute. Tehnologia avansata ofera o incalzire si o decongelare uniforma, fara a arde alimentele si fara sa isi piarda intensitatea aromei.

Cuptorul cu microunde Black+Decker este prevazut cu un gratar rotund, inalt, realizat din inox, ideal pentru grill si gratinarea uniforma a mancarurilor preferate. De asemenea, acesta este dotat cu lumina interna, farfurie rotativa cu diametrul de 25.5 cm, realizata din sticla rezistenta, transparenta, butoane manuale si un temporizator de 30 de minute cu semnal acustic, care avertizeaza sfarsitul programului de gatit.

Cuptorul cu microunde Black+Decker BXMZ700E prezinta un design clasic, fiind prevazut cu un geam din sticla neagra, incastrat intr-o carcasa de culoare alba, precum si balamale rezistente ce mentin usa cuptorului. Piciorusele antiderapante mentin stabilitatea cuptorului cu microunde pe blatul de lucru. De asemenea, dimensiunile cuptorului sunt compacte, astfel incat poate fi integrat perfect atat in bucatariile mari, cat si in cele de apartament. 
Detalii produs

Dimensiuni: 44.6 x 24.3 x 36 cm

Cuptor cu microunde functie grill Black+Decker 700 W 20 L - BXMZ700E - Detalii

14.527.100.00072

Date tehnice

Putere nominala
700 W
Culoare
Alb
Tip produs
Cuptor cu microunde
Capacitate (L)
20
Tip panou de comanda
Mecanic
Functie dezghetare
Da
Tip incastrare
Standard
Programe predefinite
Incalzire, Dezghetare, Grill
Modalitati gatire
Microunde
Functie grill
Da

Termene de garantie standard

 • Persoana fizica: 2 ani garantie
 • Persoana juritica: 1 an garantie

Conditii de garantie standard

Drepturile consumatorului sunt prevazute de O.G. nr 21/1992. privind protectia consumatorilor cu modificarile si completarile ulterioare si L.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata, si nu sunt afectate prin garantia oferita.

Persoana care aduce aparatul si prezinta actele de propietate (certificat de garantie in original si copie factura sau bon fiscal) este considerata imputernicita sa reprezinte propietarul in relatia cu distribuitorul (vanzatorul) autorizat.

Produsele care fac obiectul garantiei sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, au fost testate si indeplinesc cerintele standardelor europene aplicabile.

Perioada de garantie, acordata de fabricant, decurge de la data achizitionarii aparatului. Inainte de utilizarea aparatului recomandam citirea manualului de utilizare.

ATENTIE! Piesele de schimb inlocuite la aparat beneficiaza de garantie numai in cazul in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte din cauza viciilor de fabricatie. Pentru lucrarile de reparatie executate se acorda garantie. Consumabilele si piesele supuse uzurii normale nu beneficiaza de garantie (furtune, curele, perii colectoare, lanturi, cutite, lance, pistol, cap prindere, lama, mandrina, role ghidaj, cablu alimentare, intinzator lant, bujii, filtre aer si benzina, roti, sistemul demaror, sistem de amortizare) care intra in componenta aparatului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

ATENTIE! Toate generatoarele vin fara ulei. Inainte de prima utilizare trebuie alimentate cu ulei conform specificatiilor din manualul de utilizare. Pentru generatoarele Stanley este recomandata utilizarea benzinei cu cifra octanica 98. Este interzis a se utiliza generatoarele pentru invertoare sau aparate de sudura.

Defectele acoperite de garantie vor fi remediate prin reparare gratuita sau prin inlocuire (dupa caz) conform legislatiei in vigoare.

In cazul termenului de garantie repararea sau inlocuirea produsului se va face intr-o perioada de cel mult 15 zile calendaristice de la data prezentarii aparatului la unitatea de service autorizata.

Durata medie de utilizare este de cinci (5) ani, in conditile unei exploatari normale conform specificatiilor din manualul de utilizare. Dupa expirarea termenului de garantie propietarul beneficiaza contra cost, de service post-garantie (cu piese de schimb, accesorii si consumabile originale).

Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa va adresati centrului de service sau vanzatorului autorizat.

La fiecare interventie, unitatea de service este obligata sa completeze detaliile reparatiei efectuate. La solicitarea unei reparatii in cadrul TG cumparatorul are obligatia de a prezenta aparatul complet cu toate piesele si accesoriile din dotare (discuri, aparatori etc.).

Nu sunt acoperite de garantie piesele sparte, rupte, fisurate sau alte defecte fizice datorate utilizarii incorecte sau fortarii produsului.


Pentru produsele de uz gospodaresc (Bricolaj)

PIERDEREA GARANTIEl (aceasta categorie nu este destinata uzului profesional, prestari servicii sau lucrari catre terti).

 1. Neprezentarea certificatului de garantie, stampilat si cu rubricile completate (tip, serie, factura, data vanzare, nume client), atunci cand se solicita o reparatie in garantie.
 2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere, precizate in instructiunile ce insotesc produsul la livrare (unde este cazul).
 3. Constatarea de catre specialisti autorizati, a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizatorului. Produsul prezinta defectiuni cauzate de necunoastere, omitere, neglijenta sau accident.
 4. Incredintarea produsului spre utilizare persoanelor minore sau persoanelor care nu au fost instruite cu privire la modul de functionare, utilizare si manipulare a aparatului.
 5. Incredintarea sau desfacerea aparatului sau orice interventie pentru aducerea la conformitate facuta de alte persoane neautorizate sau firme neautorizate.
 6. Utilizarea aparatului in alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat si fabricat sau folosirea acestuia in alt domeniu decat cel inscris in prezentul certificat de garantie. Deteriorari sau modificari care afecteaza modul de functionare al aparatului, performanta sau durabilitatea sa.
 7. Utilizarea unor accesorii incompatibile sau necorespunzatoare (ex. disc cu pastila sparta sau lipsa, perii sarma dezechilibrate, discuri folosite la alte polizoare) cu produsul si care influenteaza modul de functionare, performantele si durabilitatea sa.
 8. Uzura normala, accesoriile si consumabilele nu fac obiectul garantiei.
 9. Seria aparatului nu este lizibila sau nu corespunde cu datele din certificatul de garantie.
 10. Deteriorarea rotorului si a statorului cauzat de suprasarcina, sau afectarea ventilarii corecte, constand in colorarea uniforma a colectorului.
 11. Deteriorarea rotorului si a statorului, constand in topirea izolatiei, cauzata de incalzire excesiva prelungita sau scurt circuit intre bobine.
 12. Deteriorari din cauza patrunderii in interiorul produsului a unor corpuri straine-nisip. capse, pietre, lemne etc.
 13. Ax antrenare, rupt sau deteriorat, rulment oscilant, din cauza de soc mecanic sau sarcina brusca sau utilizare excesiva timp indelungat (spart excesiv beton cu rotopercuntante).
 14. Interupator spart sau intepenit din cauza unui soc mecanic sau depuneri de praf sau apasare excesiva.
 15. Utilizarea echipamentelor cu ulei insuficient sau necorespunzator care duce la griparea pieselor.

Reparatii efectuate de tehnicieni specializati si numai cu piese originale

* Acest serviciu nu se aplica pentru gama de compresoare (24/50/100/200/270/500L), generatoare, MAI compactor, freze de zapada si placi compactoare.

Aceste produse se aduc la vanzator sau service (pentru cei din Bucuresti) de catre clientul final.


Certificate garantie Keter

 1. Obligatia clientului este de a verifica coletul (stare ambalaj, inventarierea pieselor conform listei prezentate in manual utilizare produs) inainte de a incepe montajul produsului.
  ATENTIE! Produsul montat nu se poate returna. In cazul in care clientul constata lipsa / neconformitatea unei piese, ulterior montarii, acesta se poate adresa magazinului pentru inlocuirea piesei respective. Nu distrugeti ambalajul, returnarea produsului se poate face doar in ambalajul original.
  !!ATENTIE: Clientul are obligatia ca in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului sa anunte orice defect /neconformitate a produsului via e-mail la adresele specificate mai jos. Vanzatorul are obligatia de a face toate demersurile in vederea solutionarii eventualelor reclamatii in termen de 15 zile de la data primirii reclamatiei (in functie de disponibilitatea pieselor necesare la producator). Daca reclamatia nu este solutionata in termenul agreat (lipsa pieselor de schimb in stocul vanzatorului si/sau lipsa la producator), clientul poate returna produsul, dar numai in conditiile in care produsul fost achizitionat si receptionat.
 2. Montajul poate fi realizat de catre client urmand toti pasii din manualul de utilizare / instructiuni montaj inclus. In cazul montarii incorecte ca urmare a nerespectarii instructiunilor de montaj din manual, produsul nu mai face obiectul garantiei.
  !!ATENTIE: In cazul casutelor montajul se face doar pe o suprafata plana si fixa (ex: fundatie, beton, asfalt, sapa, dale din piatra).
  In cazul in care, inainte sau la montaj, se constata ca o piesa este defecta sau este lipsa, va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Relatii Clientii al vanzatorului.
 3. Garantia nu acopera:
  • - zgarieturile / fisurile, decolorarea, ruginirea sau alte defectiuni aparute ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare si al uzurii aparute in timpul exploatarii produsului sau modificarii / deplasarii acestuia
  • - defectiuni cauzate de conditii meteorologice nefavorabile (grindina, furtuni, inundatii, incendii, vant puternic etc)
  • - daune intentionate sau accidentale

Mobilierul de gradina beneficiaza de garantie doar daca s-au respectat toate conditiile de folosire: montarea conform instructiunilor din manual, utilizarea corespunzatoare pe o suprafata plana, greutatea maxima admisa / persoana 110kg, neutilizarea si protectia produsului la temperaturi < -5° C.

Recenzii
Nota 
Rusu C
25-11-2023

A VENIT LOVIT, CU TABLA INDOITA.

3/5

Nota 
Cucu V
24-11-2023

Multumit

Produsul e ok,mai ales la reducere!

Nota 
Mihail N
25-11-2022

Calitate înaltă și seriozitate maximă

Am comandat Cuptorul cu microunde cu funcție grill Black+Decker 700 W 20 L - BXMZ700E vineri seara și l-am primit prin FAN Courier marți, adică destul de repede. <br /> <br /> Cuptorul a venit ambalat în cutia lui originală sigilată, care la rândul ei a fost ambalată suplimentar de personalul Yalco pentru protecție împotriva eventualelor zgârieturi sau lovituri din timpul transportului. <br /> <br /> Personalul firmei Yalco s-a străduit și a reușit să onoreze comanda cu maximă rapiditate. De menționat faptul că de la lansarea comenzii și până la primirea acesteia, am putut să urmăresc evoluția comenzii pe saitul firmei.<br /> <br /> Am fost plăcut impresionat de cuptorul cu microunde Black & Decker, cu un design modern și cu un aspect deosebit de frumos. L-am și probat și a confirmat înaltul standard de calitate al produsului. Este o plăcere să-l folosești și să-l privești, căci este într-adevăr foarte frumos și elegant. <br /> <br /> Mulțumesc Yalco arât pentru produsul oferit, cât și pentru profesionalismul serviciilor oferite! <br /> <br /> <br /> <br />

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
group_work Consimțământ pentru cookie-uri